PHDSTUDIES.NO

PhD studier i Colombia

Beste skoler PhD programmer i Colombia 2019

Colombia er et fascinerende sted for etterutdanning. Dette vakre landet og imøtekommende befolkning trekker folk fra hele verden for arbeid, turisme og utdanning. Listen over ting for elevene å se og gjøre er endeløs, inkludert dynamiske byene, nattklubber, Amazon safari, trekking, arkeologiske steder, og sjøaktiviteter. En PhD i Colombia kan være en virkelig fornøyelig opplevelse som kan gå videre karriere til neste nivå.

PhD i Colombia programmene gi studentene en utfordrende og god utdanning. Nyutdannede ofte inn karrierer i akademia eller industri. PhD i Colombia programmene vanligvis inkluderer kurs og forskning, mens noen kan også kreve undervisning, seminarer, feltarbeid, eller andre ansvarsområder. Nyutdannede er tildelt en doktorgrad i Colombia etter ferdigstillelse av en avhandling som må gi et betydelig bidrag til fagområdet.

Dersom en PhD i Colombia gnister din interesse, så ta en titt gjennom programmene nedenfor og du kan finne dine fremtidige grad venter på deg!

treff

Doktorgrad i psykologi

Pontificia Universidad Javeriana
Campus 8 semestre January 2020 Colombia Cali

Formålet med ph.d. i psykologi er å trene forskere på det psykologiske, med en pluriparadigmatisk tilnærming, både innenfor disiplinen - i sin konseptualisering og metodiske tilnærming - og i forpliktelsen til tverrfaglig arbeid. Programmet er innrammet i universitetets interesse for å privilegere den sosiale konstruksjonen av mening, sosialt relevant forskning i sitt miljø og forpliktelse til bygging og styrking av et inkluderende samfunn, respektfull og forsvarlig for menneskelig verdighet.


Doktorgrad i samfunnsfag og humaniora

Pontificia Universidad Javeriana
Campus 3 år January 2020 Colombia Cali

Doktorgrad i samfunnsfag og humanfag i Pontificia Universidad Javeriana , søker å bidra til bevilgning, anvendelse, generering og overføring av relevant kunnskap for forståelse og forklaring av komplekse sosiale og menneskelige problemer i en globalisert sammenheng gjennom en integrert strategi av kunnskap.


Doktorgrad i biologiske fag

Pontificia Universidad Javeriana
Campus 8 semestre January 2020 Colombia Cali

Doktorgrad er det akademiske postgraduate programmet som gir tittelen på høyest utdannet grad, som akkrediterer opplæring og kompetanse for akademisk og forskningsøvelse av høy kvalitet. Målet er opplæring av uavhengige forskere innen biologisk og biomedisinsk vitenskap. Avhandlingen vil være et originalt og betydelig bidrag i ditt område.


Doktorgrad i ingeniørfag

Pontificia Universidad Javeriana
Campus 4 år January 2020 Colombia Cali

Ph.d.-programmet i ingeniørfag ved å fremme forskning og opplæring av forskere fokuserer sitt oppdrag på den integrerte utdanningen av elevene som, i tillegg til å ha akademisk fortreffelighet, styrker tverrfaglig arbeid og bidrar til å løse store nasjonale og globale problemer.


Doktorgrad i miljø- og landdistriktstudier

Pontificia Universidad Javeriana
Campus 6 - 12 semestre January 2020 Colombia Cali

Doktorgrad i miljø- og landsbygdsstudier har fokusert kurset på fakultetet i miljø- og landsbygdsstudier i opplæring av forskere på høyt nivå som skiller seg ut for deres menneskelige, faglige og profesjonelle kvaliteter. Programmet har eksistert i mer enn 10 år og dannet leger som er i stand til å foreslå og utvikle økologiske, miljømessige og landlige studier, med en helhetlig og tverrfaglig visjon, som inneholder den nyeste faglige kunnskapen med sikte på å påvirke forholdet mellom samfunn og natur.


Programmet lederegenskaper

ADEN Bogotá
Campus Heltid studier 130 timer January 2020 Colombia Bogotá

Overfor utfordringer til den nye ledere for suksess og bærekraftige virksomheter


Doktorgradsprogram (d.min.)

Anderson University South Carolina
Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier Deltid September 2019 USA Anderson Colombia Ibagué Greenville + 3 fler

D.Min. i bibelsk forkynnelse er utformet for å hjelpe pastorer og kirkeledere til å forsterke deres predikasjons- og lederegenskaper.