$close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Ibagué i Colombia 2022

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.Colombia er et virkelig mangfoldig og unikt land, som ligger i det nordvestlige hjørnet av Sør-Amerika. Med vennlige mennesker, eksotiske landskap og kosmopolitiske byer, er Colombia definitivt stedet å lære spansk.Denne byen er… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Colombia er et virkelig mangfoldig og unikt land, som ligger i det nordvestlige hjørnet av Sør-Amerika. Med vennlige mennesker, eksotiske landskap og kosmopolitiske byer, er Colombia definitivt stedet å lære spansk.

Denne byen er kjent for å være musikken hovedstaden i Colombia. Utlendinger særlig studenter som elsker denne kulturen ønsker å studere og bosette seg i denne byen i forhold til andre regioner. Institusjonene er utmerket i hva de tilbyr, noe som gjør Ibague Tolima one of a kind.

PhDs i Ibagué i Colombia

Minimér
Les mer om å studere i Colombia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Anderson University South Carolina
Ibagué, Colombia +1 Mer

D.Min. i bibelsk forkynnelse er utformet for å hjelpe pastorer og kirkeledere til å forsterke deres predikasjons- og lederegenskaper.

D.Min. i bibelsk forkynnelse er utformet for å hjelpe pastorer og kirkeledere til å forsterke deres predikasjons- og lederegenskaper. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk
jan. 2023
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier