37 PhD Programmer i Canada for 2024

PhD Programmer i Canada for 2024Filter
    • Hamilton, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    Det er et tverrfaglig program på fire år, organisert rundt litteraturer og kulturer i den fransktalende verden, inkludert Frankrike. Vi inviterer kandidater med tradisjonell mastergrad i franskstudier, så vel som kandidater som har mindre typisk forløp, forutsatt at filen deres oppfyller kravene til School of Graduate Studies (SGS).

    • Lethbridge, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ph.D. med hovedfag i utdanning er en teori- og praksisrik forskningsgrad hvor studentene skal ta opp betydelige problemstillinger og profesjonell praksis innenfor en bestemt konsentrasjon. Programmet vil forberede forskningskyndige individer for karrierer i en rekke utdannings- og yrkessammenhenger som i økende grad baserer sine henvendelser på forskningsbaserte studier.

    • Ottawa, Canada

    Fulltid

    6 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Fransk

    Saint Paul University , gjennom sine fakulteter for humaniora, teologi, filosofi og kanonlov, tilbyr en doktorgrad i tverrfaglig forskning om samtidige sosiale spørsmål. Denne graden gis i fellesskap av senatene ved Saint Paul University og University of Ottawa under vilkårene i føderasjonsavtalen mellom dem. Den tverrfaglige forskningsdoktorgraden gir rom for refleksjon for å øke forståelsen for samtidens sosiale spørsmål, tatt i betraktning innsikten i forskerfagene i de fire deltakende fakultetene.

    • Victoria, Canada

    Fulltid

    4 år

    Blandet

    Engelsk

    Doctor of Social Sciences-programmet er den første graden av sitt slag i Nord-Amerika. Den nærmer seg studiet av komplekse, virkelige problemer innenfor et tverrfaglig og tverrfaglig rammeverk. Programutformingen bringer forskningsintensiteten til en tradisjonell doktorgrad til et anvendt, profesjonelt fokus. I dette programmet vil du utforske tverrfaglige anvendelser av samfunnsvitenskapene for praktisk, bærekraftig transformasjon på tvers av organisasjoner og samfunn.

    • Vancouver, Canada

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Doctor of Ministry (D.Min)-programmet er en avansert grad for erfarne pastorale ledere som har fullført en Master of Divinity eller tilsvarende. Dette programmet er basert på solid evangelisk, bibelsk og teologisk grunnlag og er utformet for å hjelpe tjenesteutøvere med å engasjere seg i gjennomtenkt og intensjonell teologisk refleksjon gjennom et profesjonelt læringsfellesskap mens de forblir forankret i sin tjenestekontekst.

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    På universitetsområdet

    • Ottawa, Canada

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Jordet i sammenheng med en post-moderne samfunn, og erkjenner betydningen av flere perspektiver, dette Ph.D. program i Educational Bærekraft skal forberede studentene fra en rekke felt.

    • Oshawa, Canada
    • Peterborough, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Kingston, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Kelowna, Canada

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Food Systems PRISM Lab søker en høyt kvalifisert og høyt motivert post-doktor for å bidra til forskning og forskningsledelse innen livssyklusvurdering av agri-mat. I lys av den nåværende COVID-situasjonen, kan en ekstern avtale vurderes.

    • Calgary, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Doctor of TCM diploma program er et fire års heltidsprogram. Studentene skal lære seg akupunkturbegreper, urter, TCM foundation ... etc. Klinikkpraksis vil også være involvert i dette programmet som en viktig del.

    • Québec City, Canada

    På universitetsområdet

    Fransk

    I urbane studier vil du ta en titt på dagens sosiale spørsmål, studere byen i alle dens dimensjoner. Enten det er å bedre forstå territoriet som et sted for habitat, arbeid og mobilitet, som et ledelsesorgan eller rom for individuelle, kollektive og samfunnsaktiviteter, vil du produsere kunnskap som vil lede handlinger på territoriet.

    • Toronto, Canada

    Engelsk

    PhD-programmet er ment for juniormedlemmer (studenter) hvis viktigste kall er livet for stipend og undervisning. Nyutdannede fra doktorgradsprogrammet er godt rustet til å gå inn i forsknings- eller lærerstillinger. Opptakskrav inkluderer en mastergrad med en avhandlingskomponent, bakgrunn i filosofi og tidligere arbeid i et relatert studieområde.

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Doktorgraden programmet trener kandidater til å utføre innovativ forskning. Suksessrike kandidater kvalifiserer til å undervise i teologiske (og beslektede) fag i universiteter, høgskoler i liberale kunst og teologiske skoler. Kandidatene er også utstyrt for lederstillinger i kirkelige og beslektede organisasjoner, eller for faglig forbedret ministerpraksis.