Filter
PhD
Canada Ontario Toronto Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer PhD programmer in Ontario i Canada 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Det er den største byen i Canada, og utdanningssektoren har så mye trivdes i denne byen. Mange universiteter og høyskoler har satt sine sentre her for å tjene folket i form av høyere utdanning er bekymret. Tilbyr et praktisk miljø for elevene for læring, har byen gjennom institusjoner som University of Toronto sett mange utmerke seg i sine faglige kurs.

PhD programmer in Ontario i Canada

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Canada
Ontario
Toronto
Studietype
Pacing
Nipissing University

Jordet i sammenheng med en post-moderne samfunn, og erkjenner betydningen av flere perspektiver, dette Ph.D. program i Educational Bærekraft skal forberede studentene fra ... [+]

PhD i utdanning (Pedagogisk Sustainability)

Jordet i sammenheng med en post-moderne samfunn, og erkjenner betydningen av flere perspektiver, dette Ph.D. program i Educational Bærekraft skal forberede studentene fra en rekke felt, som utdanning, helse, sosialt arbeid, sosial rettferdighet og administrativ ledelse, for bærekraftige pedagogiske praksis i det 21. århundre.

Av bærekraftig praksis mener vi driver forskning, undervisning og læring på tvers av disipliner, kulturer og nasjonaliteter og omfavner en global visjon om utdanning som utvikler selvinnsikt og en forståelse av at forholdet mellom selvet til mennesker, til naturen, og til designet miljø er grunnleggende i å bli en utdannet person. Pedagogiske Bærekraft innebærer at innen programmet studenter og lærere medlemmer skal stille spørsmål som tar hensyn til den sosiale konteksten vi lever i, og vurdere på hvilke måter verden henger sammen. Hensikten er å bygge kapasitet for å møte behovene til nåværende og fremtidige akademikere og fagfolk som arbeider i ulike samfunnsvitenskapelige felt som vil forlate programmet forberedt på å gå utover den status quo av 20. århundre standard praksis å skape reelle og virtuelle pedagogiske miljøer hvor aktiv læring og flere perspektiver er grunnlaget for individuelle og institusjonelle tiltak. Graden er beregnet for lærere i skoleverket, og innenfor yrker mer generelt, som vil bli engasjerte borgere som kan tenke kritisk og er forberedt på å akseptere individuelt ansvar for trivsel i samfunnet.... [-]

Canada Toronto
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk