PHDSTUDIES

3 PhD programmer i Byplanlegging 2020

En doktorgrad i filosofi, eller doktorgradsutdanningen, regnes som den høyeste grad utstedt av et universitet eller en høyere utdanning. Når studenten er ferdig, tildeles doktorgraden tittelen "doktor" i sitt respektive fagområde.

Hva er PhD i Urban Design? Doktorgradskandidater som fokuserer på bydesign, studerer ofte hvordan bygninger, gater og transportsystemer kommer sammen for å danne en sammenhengende helhet. De kan også se på hvordan landskapsarbeid og offentlige parker påvirker designede områder og gjør dem estetisk tiltalende. Klasser kan omfatte urban designhistorie og teori, økologisk infrastrukturell, fortellende urbanisme og motstridende offentlige og private interesser.

Urban design handler om planlegging, organisering og budsjettering; Derfor kan en utdannet med disse ferdighetene utmerke seg i store bedrifter eller kommuner. Å kunne planlegge prosjekter og evaluere programmer kan også bidra til karriereutvikling.

Mange faktorer påvirker skolegangskostnadene når man søker doktorgrad i urban design. Lengden på programmet, den valgte skolen og plasseringen av klassene kan endre kurskostnadene. Fremtidige studenter kan velge å kontakte mulige skoler og be om innmeldingspriser for deres valgte program.

Nyutdannede med PhD i Urban Design er ofte kreative personer som liker å planlegge parker, legge ut gater og utforme offentlig infrastruktur. Det er derfor karriere i dette spesialiserte feltet kan komme i uventede områder. Historiske grupper bruker ofte urban designere til å undersøke og forstå tidligere folks valg, mens myndigheter ofte ansetter urban design kandidater for å lage turstier og sykkelstier gjennom nasjonalparker som grenser sogn og landsbyer. Byer, byer og landsbyer kan også tilby karriere som planleggingsdirektører og deponeringsdesigner, og nasjonale byråer kan tilby stillinger som transport- og kystbeskyttelsesansatte.

Doktor i filosofi i urban design klasser kan bli funnet over hele verden, og online kurs kan være praktisk. For å begynne studiene, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

 

3 Resultater i Byplanlegging Filter

PhD i regional vitenskap og økonomisk geografi

GSSI - Gran Sasso Science Institute
PhD
01 nov. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Doktorgraden Program i “Regional Science and Economic Geography” er unikt i verden. Det er et tverrfaglig program ment for studenter med forskjellig bakgrunn, inkludert anvend ...

Les mer

Offisielle doktorgradsprogram i arkitektur og urbanisme

Universidade da Coruña
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Campus

Det offisielle programmet for doktorgrad i "Arkitektur og Urbanisme" arrangeres av Universitetet i A Coruña. Å være en enkelt grad i University System of Galicia er ment å sam ...

Les mer

Ph.D. i urban design

Slovak University of Technology in Bratislava Faculty of Architecture
PhD
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
31 May 2021
Engelsk
Campus

Doktorgraden studieprogram Urban Design ved Fakultet for arkitektur ved det slovakiske teknologiske universitetet i Bratislava gjenspeiler den nåværende forskningen og kunstne ...

Les mer