PHDSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer PhDs i Byggeteknikk i Potsdam USA

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Sivilingeniør er en av disiplinene innenfor profesjonell teknikk som omhandler skapelsen av sivile strukturer, helt fra konseptualisering til konstruksjon og vedlikehold. Både offentlig finaniserte myndigheter og private selskaper er involverte i denne typen ingerniørvirksomhet.  

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Potsdam, en by i New York, USA, er oppkalt etter Potsdam i Tyskland. Jo høyere utdanning institutter i byen tilbyr 2 år og 4 år grader programmer i ulike felt. Instituttene også gi videregående opplæring i musikk.

Topp universiteter PhD program i Byggeteknikk i Potsdam i USA

1 Resultater i Byggeteknikk, Potsdam Filter

PhD i sivil og miljøteknikk

Clarkson University Graduate School
Campus Heltid studier Deltid 3 - 7 år Kontakt skolen USA Potsdam + 1 fler

En MS grad fra et program i sivil og miljøteknologi eller annen teknisk disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med både BS og MS-grader i andre disipliner enn ingeniørfag kan være pålagt å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere grunnutdanning som bestemt av avdelingskandidatutvalget.