Filter
PhD
USA District of Columbia Washington Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste PhD studier i Byggeteknikk in Washington USA

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Sivilingeniøren har fått navnet sitt fordi denne personens jobb handler om å designe og bygge strukturer som blir brukt av sivile mennesker hver dag, for eksempel veier og broer. En sivilingeniør har mange alternative fordypningsområder, alt fra miljø til transport.  

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Delstaten Washington rangert som den 13. mest folkerike i landet, og henter sitt navn fra den første amerikanske presidenten George Washington. Staten er hjem for mer enn 40 universiteter og institutter for høyere utdanning både offentlige og private.

Beste PhD i Byggeteknikk in Washington i USA

Les mer Minimér

1 Resultater i Byggeteknikk, Washington

Grader
Beliggenhet
USA
District of Columbia
Washington
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Som et av de raskest voksende feltene i USA og utviklingsland dukker det opp nye metoder og teknologier innen sivil- og miljøteknikk. Studenter i miljøingeniør bruker et ... [+]

Programoversikt

Som et av de raskest voksende feltene i USA og utviklingsland dukker det opp nye metoder og teknologier innen sivil- og miljøteknikk. Studenter i miljøingeniør bruker et av verdens største renseanlegg som et laboratorium i den virkelige verden for å forbedre vannkvaliteten til Potomac-elven og Chesapeake Bay-vannskillet.

Strukturelle ingeniørstudenter studerer jordskjelvteknikk, ekstremhendelsesdesign av strukturer og brodesign på en topp moderne, seks grader av frihet jordskjelvsimulator. Og transportingeniørstudenter lærer av fakultetet og eksperter ved GWs National Crash Analysis Center og Federal Outdoor Impact Laboratory .

Doktor i filosofi i sivil... [-]
USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 6 år
Campus
Les mer på norsk