Filter
PhD
USA District of Columbia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhD studier i Byggeteknikk i District of Columbia USA

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

En PhD i Civil Engineering forbereder deg for anlegg forskning karrierer i privat sektor, samt undervisning på universitetsnivå. Du kan velge å begrense feltet til noen av disse disiplinene; strukturelle materialer og engineering, geotekniske og geo-miljøteknikk, miljø-og vannressurser ingeniørtjenester eller urban infrastruktur systems engineering og ledelse.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp universiteter PhD i Byggeteknikk i District of Columbia i USA

Les mer Minimér

1 Resultater i Byggeteknikk, District of Columbia

Andre valg innen dette fagområdet:
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Som et av de raskest voksende feltene i USA og utviklingsland dukker det opp nye metoder og teknologier innen sivil- og miljøteknikk. Studenter i miljøingeniør bruker et ... [+]

Programoversikt

Som et av de raskest voksende feltene i USA og utviklingsland dukker det opp nye metoder og teknologier innen sivil- og miljøteknikk. Studenter i miljøingeniør bruker et av verdens største renseanlegg som et laboratorium i den virkelige verden for å forbedre vannkvaliteten til Potomac-elven og Chesapeake Bay-vannskillet.

Strukturelle ingeniørstudenter studerer jordskjelvteknikk, ekstremhendelsesdesign av strukturer og brodesign på en topp moderne, seks grader av frihet jordskjelvsimulator. Og transportingeniørstudenter lærer av fakultetet og eksperter ved GWs National Crash Analysis Center og Federal Outdoor Impact Laboratory .

Doktor i filosofi i sivil... [-]
USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 6 år
Campus
Les mer på norsk