PHDSTUDIES.NO

Søk PhD programmer i Byggeteknikk i Tyrkia

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

En PhD i Civil Engineering forbereder deg for anlegg forskning karrierer i privat sektor, samt undervisning på universitetsnivå. Du kan velge å begrense feltet til noen av disse disiplinene; strukturelle materialer og engineering, geotekniske og geo-miljøteknikk, miljø-og vannressurser ingeniørtjenester eller urban infrastruktur systems engineering og ledelse.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

PhD program i Byggeteknikk i Tyrkia

1 Resultater i Byggeteknikk, Tyrkia Filter

PhD i sivilingeniør

Hasan Kalyoncu University
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Tyrkia Gaziantep

Våre Masters i elektrisk og elektronisk Engineering er et avansert kurs designet for ingeniørutdannede for å forbedre sine ferdigheter på dette området av høyteknologi.