PHDSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer PhD studier i Byggeteknikk in Gaziantep Tyrkia

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Som en del av ingeniørvitenskapens domene har en sivilingeniør å gjøre med å designe, bygge og vedlikemolde menneskeskapte strukturer slik som demninger, kanaler og veier. Begrepet “sivil” brukes for å skille disse fra militære ingeniører.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

Gaziantep er byen med en lang historie fordi det er en av de eldste kontinuerlig bebodde byer på jorden, datert fra 3650 BC. Det er to offentlige og et privat universitet.

Beste skoler PhD program i Byggeteknikk in Gaziantep i Tyrkia

1 Resultater i Byggeteknikk, Gaziantep Filter

PhD i sivilingeniør

Hasan Kalyoncu University
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Tyrkia Gaziantep

Våre Masters i elektrisk og elektronisk Engineering er et avansert kurs designet for ingeniørutdannede for å forbedre sine ferdigheter på dette området av høyteknologi.