PHDSTUDIES.NO

Beste PhD programmer i Byggeteknikk i Palapye Botswana

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Personer med interesse for konstruksjon og vedlikehold av infrastruktur for den generelle befolkningen velger ofte å utdanne seg til sivilingeniører. Enkelte spesialiseringer innen fagområdet inkluderer miljø-, jordskjelv- og vannteknikk.  

Botswana ligger i det sørlige Afrika og har gjort betydelige fremskritt i utviklingen av sitt system for høyere utdanning. Oppdagelsen av diamanter betydelig økte inntekter for nasjonen, og mye av disse inntektene har blitt kanalisert til bedre skoler og høyskoler.

Topp PhD program i Byggeteknikk i Palapye i Botswana

2 Resultater i Byggeteknikk, Palapye Filter

PhD Civil

Botswana International University Of Science And Technology
Campus September 2019 Botswana Palapye

Programmet tillater kandidater, gjennom forskning, å spesialisere seg innen analyse og design innen spesialiserte aspekter av strukturteknikk, miljø, transport og vann

PhD Mining Engineering

Botswana International University Of Science And Technology
Campus September 2019 Botswana Palapye

Programmet gir en solid grunning, gjennom forskning, spesialisering i konseptene og moderne metoder for Mining Engineering.