PHDSTUDIES.NO

Beste skoler PhD studier i Byggeteknikk i Afrika 2019/2020

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Sivilingeniøren har fått navnet sitt fordi denne personens jobb handler om å designe og bygge strukturer som blir brukt av sivile mennesker hver dag, for eksempel veier og broer. En sivilingeniør har mange alternative fordypningsområder, alt fra miljø til transport.  

Selv om du velger Øst-Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, land of Teranga eller Sør-Afrika, med sine brede muligheter til å suge inn og tjene, forskning i Afrika vil være overveldende.

PhD program i Byggeteknikk i Afrika

3 Resultater i Byggeteknikk, Afrika Filter

DIng / DPhil i sivilingeniør

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 3 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Hensikten med kvalifiseringen er å utvikle en ingeniør med avanserte evner til å anvende grunnleggende ingeniørvitenskap og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig av spesifikke samfunnsproblemer generelt.

PhD Civil

Botswana International University Of Science And Technology
Campus September 2019 Botswana Palapye

Programmet tillater kandidater, gjennom forskning, å spesialisere seg innen analyse og design innen spesialiserte aspekter av strukturteknikk, miljø, transport og vann

PhD Mining Engineering

Botswana International University Of Science And Technology
Campus September 2019 Botswana Palapye

Programmet gir en solid grunning, gjennom forskning, spesialisering i konseptene og moderne metoder for Mining Engineering.