close

Filtre

Se resultater

PhD studier i By- og regionplanlegging Europa 2020

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning. Urban og regional planlegging er praksisen med å lage design og forslag til utvikling av et bestemt stykke land å bli brukt av mennesker, enten det er på en regional, urban eller industrielt nivå.  Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsi… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Urban og regional planlegging er praksisen med å lage design og forslag til utvikling av et bestemt stykke land å bli brukt av mennesker, enten det er på en regional, urban eller industrielt nivå.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

PhD i By- og regionplanlegging Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Camerino the international School of Advanced Studies
Camerino, Italia

Område: Arkitektur, Design, Planlegging

Område: Arkitektur, Design, Planlegging -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk, Italiensk
Campus
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Institutt for romlig og miljøplanlegging (ISEP) er et av de raskest voksende og dynamiske planleggingsforskningsmiljøene i Storbritannia.

Institutt for romlig og miljøplanlegging (ISEP) er et av de raskest voksende og dynamiske planleggingsforskningsmiljøene i Storbritannia. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
Campus

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre