close

Filtre

Se resultater

2 PhD programmer i By- og regionplanlegging 2020

Doktorgrad er en doktorgradsutdanning tildelt av et universitet. Også kjent som doktor i filosofi, krever det ofte strenge, avanserte studier i et enkelt emne og kulminerer deretter med en avhandling. Nyutdannede med PhD er kjent som "leger" i deres felt. Hva er PhD i urban og regional planlegging? Et doktorgrad fokusert på urban og regional planlegging hjelper elevene til å utvikle evnen til… Les mer

Doktorgrad er en doktorgradsutdanning tildelt av et universitet. Også kjent som doktor i filosofi, krever det ofte strenge, avanserte studier i et enkelt emne og kulminerer deretter med en avhandling. Nyutdannede med PhD er kjent som "leger" i deres felt.

Hva er PhD i urban og regional planlegging? Et doktorgrad fokusert på urban og regional planlegging hjelper elevene til å utvikle evnen til å forstå arealbruk, miljøvern og offentlig velferd, med særlig vekt på vann-, luft- og naturressursrettigheter. Studentene kan ofte velge mellom klasser som designanalyse, byplanlegging og township design. De kan også finne kurs som forhandling, regional vekst og utvikling av landsbygda.

Mens de jobber mot doktorgrad i urban og regional planlegging, utvikler elevene ofte ferdigheter som hjelper dem med å utvikle seg i karrieren. Disse kan omfatte organisering, planlegging og ledelse. De kan også utvide sin evne til å kommunisere, forhandle og formidle.

Offentlige og private studiekostnader varierer ofte sterkt på grunn av sted, klassespesialisering og instruktør. Derfor kan potensielle studenter vurdere å kontakte skolene de ønsker å delta og be om informasjon om kostnader knyttet til å skaffe seg doktorgrad i byplanlegging.

Nyutdannede med doktorgrad i urban og regional planlegging lager vanligvis strategier for hvordan man bruker land og bygger lokalsamfunn. De kan også velge å spesialisere seg i historisk bevaring da de lager planer om å redde historiske bygninger, forter og fyrtårn. Karriere kan ofte bli funnet som transportdesignere, bygningsmannere og landbrukere. Nyutdannede som ønsker å fokusere på miljøet kan søke jobb som miljøledere, bærekraftig konsulenter og kystrådgivere. Regjeringene kan også ansette nyutdannede til å hjelpe designparker og utvikle planer for å beskytte naturressurser.

Doktorgradsprogrammer i by- og regionalplanlegging finnes på universiteter over hele verden. For å finne en tidsplan som passer dine behov, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Camerino the international School of Advanced Studies
Camerino, Italia

Område: Arkitektur, Design, Planlegging

Område: Arkitektur, Design, Planlegging -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk, Italiensk
Campus
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Institutt for romlig og miljøplanlegging (ISEP) er et av de raskest voksende og dynamiske planleggingsforskningsmiljøene i Storbritannia.

Institutt for romlig og miljøplanlegging (ISEP) er et av de raskest voksende og dynamiske planleggingsforskningsmiljøene i Storbritannia. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
Campus

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre