PHDSTUDIES

Fjernundervisning PhDs i Forretningsstudier 2020 Oceania

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

PhD Fjernundervisning i Forretningsstudier Oceania

2 Resultater i Forretningsstudier, Oseania, Fjernundervisning Filter

Doctor of Business Leadership

Australian Graduate School of Leadership
PhD
feb. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Doctor of Business Leadership (DBL) er designet for å forberede toppledere til mer effektivt å påta seg det overordnede lederansvaret i en betydelig organisasjon med flere vir ...

Les mer

Doctor of Philosophy

University of Technology Sydney
PhD
<
Heltid studier
<
Deltid
<
4 år
Campus

PhD er et universitet dekkende grad som innebærer en intens periode med veiledet studier og forskning. Graden Doctor of Philosophy er tildelt til vellykkede kandidater som har ...

Les mer