PHDSTUDIES

Fjernundervisning PhDs i Forretningsstudier i Frankrike 2020

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Fjernundervisning PhD program i Forretningsstudier i Frankrike

4 Resultater i Forretningsstudier, Frankrike, Fjernundervisning Filter

Selvpaced PhD i International Business Management

ISM - International School of Management
Frankrike, Paris + 10 Mer
PhD
September 2020
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Heltid studier
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Nettstudier & Campus kombinert
Campus
Nettstudie

Vår PhD utvikler forsknings- og undervisningsferdighetene du trenger for å fremme nye perspektiver og inspirere neste generasjon bedriftsledere. Programmet forbereder erfarne ...

Les mer

Phd i internasjonal entreprenørskap

Horizons University
Frankrike, Paris
PhD
September 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Fransk
Campus
Nettstudie

Ph.d.-programmet ved Horizons Universitetet forbereder studentene for lederstillinger i globale organisasjoner, karriere som uavhengige konsulenter, entreprenører, bedrifts fo ...

Les mer

FDV life science phd program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
Frankrike, Paris
PhD
September 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Siden etableringen av FDV doktorskolen i 2006, ble målene fokusert på miljø-og biovitenskap. Tradisjonelt har studenter forfulgt tverrfaglige forskningsprosjekter i naturviten ...

Les mer

PhD i Design

SDS - The Sustainable Design School
Frankrike, Hyggelig
PhD
September 2020
<
3 år
Engelsk
Campus

Du vil bli utdannet til å bli en designer i bærekraftig innovasjon og å utvikle de nødvendige ferdighetene til å drive kreativitet i et tverrfaglig team.

Les mer