PHDSTUDIES.NO

Beste Fjernundervisning PhD studier i Forretningsstudier 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Fjernundervisning PhD program i Forretningsstudier

13 Resultater i Forretningsstudier, Fjernundervisning Filter

Doktor i filosofi

Global Humanistic University
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 - 7 år Åpen påmelding Curaçao Willemstad + 1 fler

GHUs doktorgradsprogrammer er tilgjengelige på morsmålet til GHU-studenter. For dette formålet har GHU mer enn 120 rådgivere og professorer i over 40 land som snakker sammen 20 språk. Studieprogrammene er fjernundervisningsprogrammer og er fri for begrensninger i tid og sted, og du studerer fra ditt eget hjem. Alle nødvendige dokumenter er tilgjengelige online.

Phd i økonomi og administrasjon

University Vitez
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 - 7 år Oktober 2019 Bosnia-Hercegovina Bosnia and Herzegovina Online + 1 fler

Vår PhD er et program for selvstendig, selvstyrt akademisk forskning, støttet av en personlig veileder. Det gjør et originalt bidrag til kunnskap og må skrives opp i en avhandling. Programmet søker å sette studentene i stand til å få de tekniske og intellektuelle ferdigheter til å forfølge doktorgradsarbeid over et bredt spekter av virksomheten disipliner.

PhD i Business Administration

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

Dette doktorgrads er for akademikere som er interessert i å utvikle bærekraftige og produktive løsninger for å forbedre kvaliteten på folks liv.

Phd i business litteratur

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

Ulike fag som inngår i PhD i Business litteraturgjennomgang dreie seg om forståelse av verktøy samt regler som brukes for utvikling, samt presentasjon av forretnings litteratur

Phd i e-handel og ebusiness

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

eCommerce er regnet som en rik og utviklet felt som har potensial til å bringe frem noen gode resultater for moderne organisasjoner og bedrifter.

Phd i entreprenørskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

PhD i entreprenørskap er en høy grad av kompetanse som er utviklet og tatt i betraktning kravene som blir pålagt av dagens moderne næringslivet med sikte på å trene studentene slik at de kan bli skikkelige og vellykkede forretningsmenn i moderne tid.

Phd i strategisk ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

PhD i Strategic Management fokuserer på kurs arbeid som omhandler grunnleggende teorier som har betydning innen strategisk ledelse.

PhD i Business Administration

SMC University
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Sveits Zug

Doktorgrad i bedriftsøkonomi er den mest avanserte bedriftsgraden. DBA er en praktisk kombinasjon av sterkt faglig innhold, kombinert med avanserte forretningsstrategier og løsninger.

Doktorgrad i Bedriftsøkonomi (DBA)

Teesside University
Nettstudier Deltid 4 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Middlesbrough

Det forstyrrende miljøet som bedrifter driver i dag, er global, dynamisk og utgjør et utall av utfordringer for organisasjoner og deres ledere. Det overordnede målet med dette DBA-nettkurset er å utvikle ferdighetene som kreves av bedriftsledere innenfor kompleksiteten i den fjerde industrielle revolusjonen.

Phd i internasjonal entreprenørskap

Horizons University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år September 2019 Frankrike Paris + 2 fler

Ph.d.-programmet ved Horizons Universitetet forbereder studentene for lederstillinger i globale organisasjoner, karriere som uavhengige konsulenter, entreprenører, bedrifts forskere og også prosjektledere og bedriftseiere.

Doctor of Business Leadership

Australian Graduate School of Leadership
Campus Nettstudier Heltid studier Januar 2020 Australia Sydney

Doktor i Business Leadership (DBL) er utformet for å forberede ledende ansatte til å påta seg mer overordnet lederskapsansvar innen en betydelig organisasjon med flere enheter som opererer i svært konkurransedyktige nasjonale og globale markeder.

PhD i Business Administration

Unicaf University (ZM)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Kypros Larnaca USA New York Hellas Athens Romania Bucharest Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 fler

Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere som lager et originalt bidrag til kunnskap skrevet opp i en publiserbar avhandling.

Doktor i Business Administration (DBA)

Key West University
Nettstudier Kontakt skolen USA Jacksonville

Studenter som klarer å fullføre KWU DBA-utdanningsprogrammet, vil være rustet til å jobbe i ledende roller på toppnivå i et globalt forretningsmiljø.