Filter
PhD
Bulgaria Sofia Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Doktorgradstudier in Sofia i Bulgaria 2019

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Bulgaria høyere utdanning gir studentene undervisning lån samt andre subsidierte måltider mens læring i høyere utdanningsinstitusjoner. Etter en student fullfører sine studier, kan han eller hun bli med bedriftens verden med ferdigheter ervervet fra høyere utdanning.

Sofia er hovedstaden og den største byen i Bulgaria, har en rekke prestisjetunge høyere læring sentre som er anerkjent globalt. Universitetene og høyskolene melde tusenvis av studenter årlig for å imøtekomme den høye etterspørselen etter utdanning. Saint Clement av Ohrid University of Sofia er høyt ansett her.

Doktorgradstudier in Sofia i Bulgaria

Les mer Minimér

treff

VUZF University

Hvert økonomisk eller ledelsesmessig problem har økonomiske og regnskapsmessige aspekter. Uten kunnskap om disse feltene vil det ikke være mulig å finne effektive problem ... [+]

Hvert økonomisk eller ledelsesmessig problem har økonomiske og regnskapsmessige aspekter. Uten kunnskap om disse feltene vil det ikke være mulig å finne effektive problemløsninger.

VUZF tilbyr følgende faglige retninger for Ph.D. grad:

"Finans og forsikring""Regnskap, kontroll og analyse"

Varigheten av studiet for en Ph.D. grad er opptil 3 år (for heltid og individuell planform) og opptil 4 år (for deltidsform)

Veibeskrivelse

Doktorgradsprogrammene omfatter et stort spekter av den profesjonelle retningen "Økonomi":

Business, Finans, Forsikring, Sosial- og helseforsikring, Banking, Markedsføring og Salg, Regnskap og Kontrol, Revisjon og Risikostyring, Innovasjon, Entreprenørskap, Bedriftspsykologi, Sirkulær økonomi og Bærekraftig forvaltning, Kapitalmarkeder og Investeringer, Eiendomsinvestering, Blockchain Innovation, IT Management industri, finansiell matematikk og alt knyttet til økonomi... [-]

Bulgaria Sofia
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk