Filter
PhD
Bulgaria Studietype: Alle Pacing: Alle

PhD programmer i Bulgaria 2020

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Bulgaria har eksistert i mer enn 13 århundrer i Europa, knytte øst og vest. Internasjonale studenter enkelt passer inn bulgarske kulturelle samfunnet og nyte et liv fullt av spenning, moro og kreativitet.

Doktorgradstudier i Bulgaria

Les mer Minimér

treff

VUZF University

Hvert økonomisk eller ledelsesmessig problem har økonomiske og regnskapsmessige aspekter. Uten kunnskap om disse feltene vil det ikke være mulig å finne effektive problem ... [+]

ViktigPh.D. programmene tilbys i individuell, heltid, deltid og fjern læringsform. Ingen alderskrav.Rolling opptak hele året.akkrediteringBritisk og bulgarsk akkrediteringEU og internasjonalt anerkjent vitnemål

Hvert økonomisk eller ledelsesmessig problem har økonomiske og regnskapsmessige aspekter. Uten kunnskap om disse feltene vil det ikke være mulig å finne effektive problemløsninger.

VUZF tilbyr følgende doktorgrad. programmer:

"Finans og forsikring""Regnskap, kontroll og analyse"

Varigheten av studiet for en Ph.D. grad er opptil 3 år (for heltid og individuell planform) og opptil 4 år (for deltidsform)

Veibeskrivelse

Doktorgradsprogrammene omfatter et stort spekter av den profesjonelle retningen "Økonomi":... [-]

Bulgaria Sofia
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk