close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Brukskunst 2021

Studenter som driver en doktorgrad, håper ofte å få spesialisert kunnskap i et fokusert fagområde. I løpet av tiden i et program, kan studentene ha mulighet til å fullt ut utvikle et forskningsfokus. Denne tilnærmingen kan hjelpe elevene til å oppdage en rekke nye karrieremuligheter. Hva er en PhD i Applied Arts? Innenfor programmet kan studentene ha mulighet til å utforske kunstneriske… Les mer

Studenter som driver en doktorgrad, håper ofte å få spesialisert kunnskap i et fokusert fagområde. I løpet av tiden i et program, kan studentene ha mulighet til å fullt ut utvikle et forskningsfokus. Denne tilnærmingen kan hjelpe elevene til å oppdage en rekke nye karrieremuligheter.

Hva er en PhD i Applied Arts? Innenfor programmet kan studentene ha mulighet til å utforske kunstneriske tilnærminger mens de får en dyp kunnskap om produktutvikling. Studentene kan vurdere hvordan kreativitet og materialdesign samarbeider for å skape markedsførbare varer. Programmer fokuserer ofte på en tverrfaglig tilnærming som de ser på en rekke kunstneriske tradisjoner og forretningsmessige verktøy. Studiet fokuserer ofte på klasser og workshops i temaer som teknologi, mote, digitale medier, fiberkunst, forbrukeradferd og arkitektur.

Studenter som får denne doktorgraden kan oppdage en rekke positive resultater. Utviklede kreative tilnærminger kan bidra til at kandidater gir større fleksibilitet til arbeidsgivere. Videre kan forbrukeranalysekunnskap og markedsføringskunnskap forbedre elevers jobbutsikt over bransjer.

Prisen på graden varierer. Institusjoner kan kreve forskjellige gebyrer og kostnader, og elevene kan variere med hensyn til ferdigstillelse. Studentene bør benytte tilgjengelig informasjon og råd til å utvikle et budsjett som gir mening for dem.

Når du er ferdig, kan elevene kanskje utforske en rekke karrierer. Ofte kan elevene velge å forfølge stillinger som produktdesignere hos både store og små bedrifter. Noen studenter kan finne jobber hos markedsføringsfirmaer som forskere eller grafiske designere. I tillegg er det mulige stillinger som animatorer og designere for film-, fjernsyns- og videospillfirmaer. Andre studenter kan velge å fortsette i akademia som professorer og forskere på feltet, der de kan utvikle nye kunstneriske tilnærminger.

Å utforske en PhD i Applied Arts kan være enkelt med et utvalg av institusjoner plassert over hele verden. Studentene kan selv velge å få tilgang til online muligheter som kan deles hjemmefra. For å begynne, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Frankrike

Doktorgradstrening er trening i og gjennom forskning og profesjonell forskningserfaring. Det fører til produksjon av ny kunnskap.

Doktorgradstrening er trening i og gjennom forskning og profesjonell forskningserfaring. Det fører til produksjon av ny kunnskap. -
PhD
Fulltid
Fransk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre