PHDSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer 11 PhD studier i Bioteknologi 2019

Bioteknologi er vitenskapen som finnes i skjæringspunktet der det naturlige, levende verden møter markedets etterspørsel etter produkter som er nyttige for den menneskelige arter. Bioteknologi spesialister arbeide på flere viktige områder, inkludert medisin, landbruk, mat-teknologi, biologiske engineering, biodegredation og utdanning. Med en doktorgrad i bioteknologi, er utdannet høyt kvalifisert til å jobbe i en ledende posisjon på en rekke offentlig og privat finansiert organisasjoner, laboratorier, bedrifter og institusjoner. Videre vil en doktorgrad i bioteknologi programmet trykker kandidatene til å ta på intellektuelle og faglige utfordringer som vil forberede dem for å lykkes i å takle eventuelle problem i sin arbeidstid karrierer.

PhD i bioteknologi programmer tilbys av universiteter og institusjoner for høyere utdanning over hele verden, fra Malaysia til USA.Doktorgradskandidater generelt arbeid i flere timer i laboratoriet, men også balansere denne gangen med undervisning eller bistå professorer, skrive eller samarbeide på vitenskapelige artikler og bistå kolleger med andre forskningsprosjekter. Gjennom uavhengig forskning kulminerte i en avhandling, som er peer-reviewed og publisert, PhD i bioteknologi kandidater får mulighet til å forfølge sine egne forskningsinteresser og forbedre sine praktiske kunnskaper i et støttende, godt tilrettelagt setting.

Hvis du vil vite mer om mulighetene for å melde deg på en doktorgrad i bioteknologi, bare bla ned og klikk for å lese mer.

11 Resultater i Bioteknologi Filter

Doktor i filosofi i bioteknologi

AIMST University
Campus Heltid studier Deltid 3 - 8 år Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 fler

Målet med hovedfags programmet er å gi hovedfagsstudenter med muligheten til å forbedre sine kunnskaper gjennom selvstendig forskning i en valgt gren av bioteknologi. Dette vil gjøre det mulig kandidater til å være kompetent i å håndtere grunnleggende og anvendt forskning i sine utvalgte spesialiteter.

Dtech i bioteknologi

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Dtech i bioteknologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen bioteknologi.

PhD Biologi

Botswana International University Of Science And Technology
Campus September 2019 Botswana Palapye

Doktorgradsforskning i biologi

Offisielle doktorgradsprogram i avansert bioteknologi

Universidade da Coruña
Campus Heltid studier Deltid 3 - 5 år September 2019 Spania A Coruña + 1 fler

Doktorgradsutdanningen Avansert bioteknologi har som mål å utdanne profesjonelle forskere i ulike områder av bioteknologisk forskning og studier utgjør et tilbud konkurransedyktig, homogen, godt strukturert doktorgrads og kvalitet.

PhD i biomekanikk

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Biomekanikk er et tverrfaglig naturfag som, basert på kunnskapen om anatomi og biokjemi, omhandler den mekaniske strukturen og mekaniske oppførselen til levende systemer og deres gjensidige mekaniske interaksjoner. En biofysisk og ingeniør metodologisk tilnærming til oppgaveløsning støttes der med stor grad av kunnskap om biologisk natur. Forskningen utføres på ulike nivåer av forskjell, alt fra mikromekanikk (celle nivå) til levende makrosystemer (f.eks. Human biomekanikk). Anvendelser av biomekanikk kan oppstå på en rekke områder av vitenskap og faglig virksomhet.

Phd i bioanalytical kjemi

Charles University Faculty of Pharmacy
Campus Heltid studier Deltid 4 år Kontakt skolen Tsjekkia Hradec Kralove + 1 fler

Nåværende instrumentelle metoder som brukes i kvalitativ og kvantitativ analyse, separasjonsmetoder, prosessering av biologisk materiale.

PhD i organisk teknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Heltid studier Deltid 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Organisk teknologi delprogram bygger på master delprogrammer Engineering and Technology and Applied Chemistry. Målet med doktorgradsstudiet er å forberede kandidater til ledelse og optimalisering av prosesser i kjemisk industri, samt for forskning og utvikling av kjemiske spesialiteter.

PhD i bioteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Heltid studier Deltid 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Målet med doktorgradsstudiet er å forberede kandidater med evnen til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen bioteknologi og andre relaterte fag.

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Campus Heltid studier Deltid Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning.

Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Italia Bolzano

Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbehandling ved å gi dem muligheter til å overføre og utveksle kunnskap med nasjonale og internasjonale forskningssentre og næringer.

Doktorgrad i bioteknologi (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Heltid studier 4 - 5 år August 2019 Mexico Monterrey

Å trene vitenskapelige forskere som er i stand til å produsere nyskapende kunnskap for å etablere banebrytende teknologier som er relevante for bioteknologisektoren, med særlig vekt på mat og farmasøytiske områder og biovitenskap.