Filter
PhD
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Doktorgradstudier i Bioteknologi i Nord-Amerika 2019/2020

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Bioteknologi refererer til produkter og teknologi som er basert på biomolecular og cellulære prosesser. Studenter som studerer i dette feltet kan ta klasser som molekylær- og cellebiologi, genetikk, immunologi, anatomi og fysiologi, fysikk, kjemi og mikrobiologi.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

PhD i Bioteknologi i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Bioteknologi, Nord-Amerika

Andre valg innen dette fagområdet:
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Å trene vitenskapelige forskere som er i stand til å produsere nyskapende kunnskap for å etablere banebrytende teknologier som er relevante for bioteknologisektoren, med ... [+]

Ph.d. i bioteknologi tar sikte på å:

Å trene vitenskapelige forskere som er i stand til å produsere nyskapende kunnskap for å etablere banebrytende teknologier som er relevante for bioteknologisektoren, med særlig vekt på mat og farmasøytiske områder og biovitenskap.Togleder eller samarbeidspartnere i de nevnte forskningsområdene innen nasjonale og internasjonale forskergrupper.

Spesielt søker programmet å trene forskere:

Uavhengig, med ferdigheter, kunnskaper og ferdigheter for å identifisere muligheter, utvikle og lede relevante og relevante forskningsprosjekter for den bioteknologiske utviklingen i Mexico.Erkjent for sin evne til å skape kunnskap og fremme teknologiske løsninger innen bioteknologiområdet for forsknings sentre, sektorene: produktive, pedagogiske, akademiske og sosiale i landet.Kan knytte sammen med produktiv sektor slik at forskningsfruktene blir oversatt til forbedrede teknologier, prosesser og produkter som driver utviklingen av landet.Kunne skape, formidle og formidle kunnskap på en etisk måte med høy ansvarsfølelse og sosial forpliktelse.nytte... [-]
Mexico Monterrey
Juli 2020
Spansk
Heltid studier
4 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Doktorgraden i Biomedical Engineering er designet for å forberede stigende forskere og forskere til å anvende ingeniørprinsipper på problemer innen medisin og biologi; å ... [+]

Programoversikt

Doktorgraden i Biomedical Engineering er designet for å forberede stigende forskere og forskere til å anvende ingeniørprinsipper på problemer innen medisin og biologi; å forstå og modellere attributter til levende systemer og å syntetisere biomedisinske systemer og enheter for å produsere original forskning.

Studentene kan forvente å samarbeide tett med en fakultetsrådgiver i det valgte forskningsområdet for å lage en læreplanplan og veiledning for doktorgradsavhandlingen. Studentene kan også forventes å undervise på introduksjonsnivå kurs til studenter, presentere konferanseartikler og arbeide med fakultetet om forskningstilskudd søknader.

Doktorgraden programmet er først og fremst basert på GWs hovedcampus i Washington, DC (Foggy Bottom), som ligger i nærheten av School of Medicine, Milken Institute School of Public Health og GW Hospital . Disse interaksjonene er supplert med samarbeid med kliniske og forskningsfasiliteter i nærheten, inkludert Barns nasjonale helsesystem, Food and Drug Administration (FDA) og National Institutes of Health (NIH).... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 6 år
Campus
Les mer på norsk