PHDSTUDIES

3 Doktorgradstudier i Biologisk mangfold 2021

Navnet Doctor of Philosophy er litt misvisende fordi mange mottakere av doktorgrader faktisk ikke studerer filosofi. Denne graden er en profesjonell doktorgrad som kan ta alt fra fire til åtte år for å fullføre. Det krever omfattende forskning og engasjement.

Hva er en doktorgrad i biologisk mangfold? Det er studiet av ulike økosystemer og deres innvirkning på ulike miljøer. Studentene utforsker naturlandskaper og skaffer seg teorier og metoder for å bevare disse ulike miljøer og organismer. Ethvert PhD-program krever mye forskning. En doktorgrad i biologisk mangfold er ikke annerledes. Det er ikke uvanlig for gradprogrammer å kombinere biologisk mangfold med økologi, bevaring eller samfunnsvitenskap fordi de komplementerer hverandre godt. Studentene undersøker temaer som evolusjon og biologisk mangfold, habitatbehandling og parasitologi.

Studenter som studerer biologisk mangfold lærer vanligvis å jobbe selvstendig, designe forskningsprosjekter og presentere ideer sammenhengende.Mange studenter finner sine kommunikasjonsevner økende og kan syntetisere komplekse ideer lettere. Studentene lærer ofte verdifulle lederegenskaper, samtidig som de lærer å akseptere kritikk. Disse er alle nyttige ferdigheter til å ha i noe miljø.

Tiden som kreves for å oppnå en PhD kan variere sterkt fra en student til den neste, og kostnadene kan variere drastisk mellom programmene. Den beste måten å estimere kostnadene på er å kontakte dine interessentskoler og snakke med deres opptaksrådgivere.

Karrierer i biologisk mangfold florerer. Enten du er interessert i å bli professor eller arbeider i feltet, presenterer en doktorgrad i biologisk mangfold mange alternativer. Studentene søker ofte jobber som økologer, naturvernere og forskere. Mottakere av en slik grad kan finne seg som havforskere, bevaringsoffisører, dyreparkere eller miljøkonsulenter.

Hvis du elsker bevaring og miljø, bør du vurdere å forfølge en doktorgrad i biologisk mangfold.Den beste måten å finne ut mer informasjon er å søke etter programmet ditt nedenfor, og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle ut hovedskjemaet.

3 Resultater i Biologisk mangfold Filter

Filosofisk doktor i biosystemer og biologisk mangfold

University of Lethbridge
PhD
sep. 2021
<
48 måneder
Engelsk
Campus

Ph.D. i biosystemer og biologisk mangfold er levert av fakultet for kunst og vitenskap. Studenter i dette programmet er normalt veiledet av fakultetets medlemmer i følgende bi ...

Les mer

PhD i biologisk mangfold og bevaring

University of Johannesburg
PhD
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Formålet med doktorgraden i biologisk mangfold og konservering er å gi kvalifiserende studenter en grundig forståelse og integrert kunnskap om avansert gjeldende teori innen s ...

Les mer

Doktorgrad i biologisk mangfold og bevaring

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Spansk
Campus

Ph.d.-studier innen biologi har en lang tradisjon ved Universidad de La Laguna . Programmet i biologisk mangfold og konservering støttes av konsoliderte linjer og forskningsgr ...

Les mer