close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Biologi i Mexico

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege. Studier i biologi kan føre til yrker i helsevesenet, undervisning, miljøvern og bioteknologi. Det kan også danne utgangspunkt for å forfølge doktorgradsstudium innen klinisk eller forskningsarbeid.Mexico er et av de mest popul… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Studier i biologi kan føre til yrker i helsevesenet, undervisning, miljøvern og bioteknologi. Det kan også danne utgangspunkt for å forfølge doktorgradsstudium innen klinisk eller forskningsarbeid.

Mexico er et av de mest populære turistmålene land på planeten. Landet har både tropiske og tempererte soner som gir elevene den beste tiden her. Hvis du ønsker å studere for kurs i nasjonale, autonome universitetet i Mexico, vil det være et strålende liv med mye underholdning i landet også.

PhD program i Biologi i Mexico

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexico

Generelt mål: Å trene høyt kvalifisert personell innen kemi, biologi og helsefag, med tverrfaglig visjon, som bidrar til å løse helseproblemene.

Generelt mål: Å trene høyt kvalifisert personell innen kemi, biologi og helsefag, med tverrfaglig visjon, som bidrar til å løse helseproblemene. -
PhD
Fulltid
4 år
Spansk
Campus
 
Universidad Autonoma de Aguascalientes
Aguascalientes, Mexico

PhD i biologi er et graduate program anerkjent for sin høye kvalitetsnivå tildelt av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Program (PNPC).

PhD i biologi er et graduate program anerkjent for sin høye kvalitetsnivå tildelt av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Program (PNPC). -
PhD
Fulltid
3 år
Spansk
juli 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre