PHDSTUDIES

3 PhD studier i Bioinformatikk 2021

En PhD er det høyeste nivået av akademisk prestasjon på de fleste felt. Før du har lov til å melde deg inn i et av disse programmene, må du først fullføre lavere grad programmer; i de fleste tilfeller inkluderer disse en bachelorgrad og mastergrad.

Hva er en doktorgrad i bioinformatikk? Dette feltet støtter biologi ved å fokusere på informasjonssiden av ting. Studentene lærer om hvordan man oppretter informasjonssystemer og programvareverktøy som organiserer og analyserer biologisk informasjon og data. Studentene i dette feltet lærer om datavitenskap, informasjonsteknologi og biologi samt virkelige applikasjoner av alle disse feltene. Husk at kandidater for bioinformatikkprogrammer allerede bør ha en fast forståelse av programmering og datavitenskap.

Nyutdannede av PhD-programmer drar nytte av å utvikle ferdigheter som åpner nye karrieremuligheter og økt lønn. For bioinformatikkfeltet omfatter disse ferdighetene programmering, analyse og kritisk tenkning for tolking av data, og forståelse av biologi og verdens naturlige miljøer.

Kostnaden for å bli med på et PhD-program varierer på grunnlag av mange faktorer. Før du registrerer deg, er det lurt å undersøke hvordan din spesifikke situasjon vil påvirke avgifter og opplæring i et bioinformatikkprogram. Du bør huske på skolen, programmet, landet og studietiden.

Hvis du dedikerer deg selv til bioinformatikk, jobber du sannsynligvis med en karriere som bioinformatikkspesialist. Dette er stillingen som er ansvarlig for å utvikle og implementere bioinformatikk datasystemer og tolke dataene. Andre stillinger er tilgjengelige som legger mer vekt på biologi eller informasjonsteknologi enn å ha en balanse i begge deler. Disse kan omfatte biolog eller IT-spesialist.

For å fortsette din utdanning i bioinformatikk og oppnå høyest mulig, finn et program som passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Bioinformatikk Filter

PhD i bioinformatikk og genetikk

Kadir Has University
PhD
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Biologi, bioteknologi og biovitenskap har utviklet seg raskt siden 2000. For å håndtere dataene produseres datateknologi på grunn av den store mengden data.

Les mer

Kvantitativ biovitenskap PhD-programmet

Graduate School of Biosciences Munich
PhD
mars 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

QBM søker å trene en kohorte av unge forskere som, mens de er fast forankret i deres hjemdisiplin, er velbevandste i flere tilnærminger og tankestiler. Målet er at studentene ...

Les mer

PhD i bioinformatikk

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Bioinformatikk er en tverrfaglig vitenskap ved grensesnittene til de biologiske, informative og beregningsmessige vitenskapene, bruker beregning for å bedre forstå biologi. Bi ...

Les mer