$close

Filtre

Se resultater

2 PhD studier i Bioinformatikk 2022

En PhD er det høyeste nivået av akademisk prestasjon på de fleste felt. Før du har lov til å melde deg inn i et av disse programmene, må du først fullføre lavere grad programmer; i de fleste tilfeller inkluderer disse en bachelorgrad og mastergrad. Hva er en doktorgrad i bioinformatikk? Dette feltet støtter biologi ved å fokusere på informasjonssiden av ting. Studentene lærer om hvor… Les mer

En PhD er det høyeste nivået av akademisk prestasjon på de fleste felt. Før du har lov til å melde deg inn i et av disse programmene, må du først fullføre lavere grad programmer; i de fleste tilfeller inkluderer disse en bachelorgrad og mastergrad.

Hva er en doktorgrad i bioinformatikk? Dette feltet støtter biologi ved å fokusere på informasjonssiden av ting. Studentene lærer om hvordan man oppretter informasjonssystemer og programvareverktøy som organiserer og analyserer biologisk informasjon og data. Studentene i dette feltet lærer om datavitenskap, informasjonsteknologi og biologi samt virkelige applikasjoner av alle disse feltene. Husk at kandidater for bioinformatikkprogrammer allerede bør ha en fast forståelse av programmering og datavitenskap.

Nyutdannede av PhD-programmer drar nytte av å utvikle ferdigheter som åpner nye karrieremuligheter og økt lønn. For bioinformatikkfeltet omfatter disse ferdighetene programmering, analyse og kritisk tenkning for tolking av data, og forståelse av biologi og verdens naturlige miljøer.

Kostnaden for å bli med på et PhD-program varierer på grunnlag av mange faktorer. Før du registrerer deg, er det lurt å undersøke hvordan din spesifikke situasjon vil påvirke avgifter og opplæring i et bioinformatikkprogram. Du bør huske på skolen, programmet, landet og studietiden.

Hvis du dedikerer deg selv til bioinformatikk, jobber du sannsynligvis med en karriere som bioinformatikkspesialist. Dette er stillingen som er ansvarlig for å utvikle og implementere bioinformatikk datasystemer og tolke dataene. Andre stillinger er tilgjengelige som legger mer vekt på biologi eller informasjonsteknologi enn å ha en balanse i begge deler. Disse kan omfatte biolog eller IT-spesialist.

For å fortsette din utdanning i bioinformatikk og oppnå høyest mulig, finn et program som passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Graduate School of Biosciences Munich
München, Tyskland

QBM søker å trene en kohorte av unge forskere som, mens de er fast forankret i deres hjemdisiplin, er velbevandste i flere tilnærminger og tankestiler. Målet er at studentene ... +

QBM søker å trene en kohorte av unge forskere som, mens de er fast forankret i deres hjemdisiplin, er velbevandste i flere tilnærminger og tankestiler. Målet er at studentene skal bli komfortabel i å kommunisere på tvers av tradisjonelle grenser, spesielt på tvers av skillet mellom eksperiment og kvantitativ teori - å bli i praksis vitenskapelig bi- eller flerspråklig. For dette formål tilbyr skolen en integrert tverrfaglig Ph.D. Program som består av tre hovedkomponenter: -
PhD
Fulltid
4 år
Engelsk
mars 2022
Campus
 
Kadir Has University
Istanbul, Tyrkia

Biologi, bioteknologi og biovitenskap har utviklet seg raskt siden 2000. For å håndtere dataene produseres datateknologi på grunn av den store mengden data.

Biologi, bioteknologi og biovitenskap har utviklet seg raskt siden 2000. For å håndtere dataene produseres datateknologi på grunn av den store mengden data. -
PhD
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus