Filter
PhD
Benin Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhD studier i Benin 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Benin, som ligger i Vest-Afrika, er hjemmet til et mangfold av høyere utdanning alternativer. Det er 10 grener av National University of Benin over hele landet, og det totale antall offentlige og private institusjoner kombinert er 94.

PhD programmer i Benin

Les mer Minimér

treff

African School of Economics

Den ASE PhD i økonomi gir doktorgradsstudium i økonomi modellert etter noen av de beste programmene i Nord-Amerika. Det er åpent for studenter som fullfører sine MMES, MB ... [+]

PhD i økonomi

Den ASE PhD i økonomi gir doktorgradsstudium i økonomi modellert etter noen av de beste programmene i Nord-Amerika. Det er åpent for studenter som fullfører sine MMES, MBA eller MPA-programmer på ASE, men er også åpne for kandidater fra andre programmer som allerede har en mastergrad. Doktorsprogrammet tar sikte på å trene studenter til å produsere nyskapende og streng forskning, og å hjelpe elevene til å bli eksemplariske lærere på ledende høyere utdanningsinstitusjoner i verden.

Kontakt oss ! Send søknadene dine hele året til oss.

[-]
Benin Cotonou
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk