PHDSTUDIES

PhD studier i Bedriftskontroll 2020

Vanligvis er det høyeste nivået av grad tilgjengelig, en doktorgrad i filosofi et beundringsverdig mål å arbeide for. Å ha en doktorgradsutdanning kan hjelpe deg med å bli en ekspert på ditt felt, og å tjene kan medføre konkrete bidrag til ditt studieområde.

Hva er en PhD i Management Control? Denne graden omhandler prosessen med å håndtere regnskap, forskrifter og risikostyring. Ved å gi deg en grundig forståelse av disse forretningskonseptene, kan den utstyre deg for å finne løsninger på noen av de mange komplekse problemene en bedrift kan møte. Noen skoler som tilbyr denne graden kan tillate deg å velge en spesialisering som økonomi, entreprenørskap eller menneskelige ressurser.

Arbeidet du gjør for å tjene denne graden, vil vanligvis forbedre nettverkskompetanse og tillate deg lettere å koble til personer som hjelper deg med å nå dine mål. De problemløsende ferdighetene du får, kan gjøre livet mindre stressende, og regnskapskunnskap kan hjelpe deg med å ta klare beslutninger om pengene dine.

Det er vanskelig å sette et bestemt dollarbeløp på bekostning av å tjene en PhD, da prisene varierer avhengig av hvor du fullfører kursene dine og hvilke forutsetninger du må møte. Mange skoler krever at du har en mastergrad før du begynner på et PhD-program.

En grad i styringskontroll kan åpne dører for karriere i næringslivet. Noen muligheter er å være finansiell leder, menneskelige ressurser, eller entreprenør. Å ha en PhD kan også kvalifisere deg til å undervise som professor ved et universitet eller jobbe som profesjonell forsker for å studere verdensverdenen videre.

 

Å se på de mange mulighetene for å tjene din PhD online eller på universiteter rundt om i verden, kan hjelpe deg med å gjøre det riktige valget for din livsstil. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Bedriftskontroll Filter

Telfer School of Management
PhD
<
Fulltid
Engelsk
Campus

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ...

Les mer