$close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Bedriftskommunikasjon 2022

En doktorgrad, eller doktorgrad i filosofi, er en grad som tildeles etter å ha gjennomført et program som ofte inkluderer omfattende forskning. Tilgjengelig i en rekke felt, tar denne graden vanligvis rundt fire år å fullføre. Hva er en PhD i bedrifts kommunikasjon? Dette programmet hjelper studentene til å utvikle dyp kunnskap og forskningsferdigheter i kommunikasjon på bedriftsnivå. No… Les mer

En doktorgrad, eller doktorgrad i filosofi, er en grad som tildeles etter å ha gjennomført et program som ofte inkluderer omfattende forskning. Tilgjengelig i en rekke felt, tar denne graden vanligvis rundt fire år å fullføre.

Hva er en PhD i bedrifts kommunikasjon? Dette programmet hjelper studentene til å utvikle dyp kunnskap og forskningsferdigheter i kommunikasjon på bedriftsnivå. Noen kurs kan omfatte kommunikasjonslov og forskning, organisasjonsadferd, kommunikasjonsetikk, kommunikasjonslov og dataanalyse. Studentene kan også velge å fokusere på spesielle områder som mediahåndtering og programmering, sosiale medier, kampanjer og interessentkommunikasjon. Studentene kan forbedre sine metodikker for forskning, som kan bistå med profesjonelle roller i uforutsigbare kommunikasjonssituasjoner.

Studenter som forfyller denne grad nytte ved at de utvikler høyt spesialiserte kommunikasjonsevner som kan være fordelaktige i en rekke personlige og faglige forhold. Det kan også forberede dem på karriere på høyt nivå som krever avansert kunnskap og utdanning.

Kostnadene er ofte en stor faktor når man velger hvilken skole som skal delta. Fordi undervisning og avgift kan variere mye på grunn av plassering og skolens rykte, bør studentene grundig undersøke skolene og ringe dem for å finne ut om spesifikke økonomiske krav. Finansiell støtte kan også være tilgjengelig i form av lån, stipend eller tilskudd.

Nyutdannede med PhD i Corporate Communications er vanligvis forberedt på å jobbe i en rekke karrierer. Mange karrierer kan være fokusert på å publisere forretningsplaner, produkter eller markedsføringskampanjer. Nyutdannede kan velge å bli PR-spesialister, forbrukermarkedsførere, politiske kampanjeforvaltere eller forbrukerinsiktledere.Noen andre jobbtitler som uteksamineres kan være kvalifisert for å inkludere tekniske forfattere, forfattere, redaktører og bedriftslærere.

Hvis en kommunikasjons karriere er ditt mål, begynner du å forske på doktorgradskoler akkurat nå. Bruk databasen, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Johannesburg
Johannesburg, Sør-Afrika

Doktorgraden i bedriftskommunikasjon er designet for å utvikle høyspesialiserte og dyptgående teoretiske, profesjonelle og forskningsferdigheter innenfor fagområdene Bedriftsk ... +

Doktorgraden i bedriftskommunikasjon er designet for å utvikle høyspesialiserte og dyptgående teoretiske, profesjonelle og forskningsferdigheter innenfor fagområdene Bedriftskommunikasjon og kommunikasjon. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
feb. 2023
31 okt. 2022
Campus