$close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Bankvirksomhet 2022/2023

En doktorgrad i filosofi er en av de høyeste faglige priser som tilbys på de fleste universiteter. De fleste doktorgradsprogrammer krever at studentene har fullført en mastergrad før registreringen. En PhD-grad kan bli oppnådd i tre års heltidsstudie. Hva er PhD i Banking? Det er et høyt faglig program fokusert på prosesser og prosedyrer knyttet til bankvirksomhet. Kursene kan fokusere p… Les mer

En doktorgrad i filosofi er en av de høyeste faglige priser som tilbys på de fleste universiteter. De fleste doktorgradsprogrammer krever at studentene har fullført en mastergrad før registreringen. En PhD-grad kan bli oppnådd i tre års heltidsstudie.

Hva er PhD i Banking? Det er et høyt faglig program fokusert på prosesser og prosedyrer knyttet til bankvirksomhet. Kursene kan fokusere på økonomi, økonomi, kundeservice og andre prinsipper som kreves for vellykket bank. De eksakte kursene i denne type utdanning kan være avansert studie i penge- og bank-, bank- og finanssystemer, bankprinsipper, verdensbankens historie, prinsipper og konsepter for bedriftsbank og banklov. Enkelte universiteter kan tilby kurs innarbeidet med forskning, forelesninger, diskusjoner og avhandlinger.

Å ta et høyt nivå på banktjenester kan hjelpe elevene seg for en akademisk eller profesjonell karriere. Ferdighetene som oppnås gjennom denne utdanningen, som kvantitative ferdigheter, kommunikasjon og ledelse, kan gjøre kandidater mer konkurransedyktige søkere og savvier forbrukere.

Det er ingen universell kostnad for et PhD-program. Ofte avhenger undervisningen av skolen, dens beliggenhet, programmet og dets varighet. Hvis søkere ønsker å få et estimat, kan de spørre universitetene direkte.

Studenter som studerer bank på doktorgradsnivå, er ofte forberedt på å ta lederskap i bransjen. Noen utdannede kan bruke denne utdanningen til å bli professorer, aksjeforhandlere, kundeforvaltere, bedriftsledere, finansanalytikere, kredittkontrollansvarlige, bankforskere, statistikere og kundesjefledere. Tidligere utdannelse og arbeidsposisjoner for lærde kan spille en stor rolle i karrieren de kan forfølge etter oppgradering.

Doktorgradsprogrammer tilbys på nettet og på campus på universiteter over hele verden. Hvis du er klar til å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
HCMC Banking University
Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Internasjonal doktorgrad program i Banking - Finance - iPhD BF - er et treningsprogram for samarbeid mellom University of Bolton - Topp 10 i Storbritannia - og Banking Univers ... +

Internasjonal doktorgrad program i Banking - Finance - iPhD BF - er et treningsprogram for samarbeid mellom University of Bolton - Topp 10 i Storbritannia - og Banking University Ho Chi Minh City (BUH); er det første og eksklusive internasjonale doktorgradsprogrammet som er spesialisert i Banking - Finance på dette tidspunktet, som er akkreditert av Ministry of Education and Training of Vietnam. iPhD BF håper iPhD BF håper å hjelpe doktorgradsstudenter med å nærme seg internasjonale forskningsstandarder under veiledning av prestisjefylte professorer fra University of Bolton, så vel som fra BUHs partneruniversiteter i topp 1% av verden i Storbritannia og Frankrike, USA, Australia, New Zealand. -
PhD
Vietnamesisk, Engelsk
Campus