PHDSTUDIES

PhD studier i Bærekraftighetsstudier i Italia

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

De som er interessert i å forfølge en avansert grad i bærekraft vil lære om aktuelle temaer, inkludert vitenskap og politikk av klimaendringer, utvikling, fattigdom og samfunnsansvar større selskaper. De fleste programmer er minst to år i lengde.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

PhD i Bærekraftighetsstudier i Italia

2 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Italia Filter

Internasjonal ph.d. i ledelse - innovasjon, bærekraft og helsetjenester

Scuola Superiore Sant'Anna
PhD
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Den internasjonale Ph.D. in Management er delt inn i to forskjellige læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management".

Les mer

Ph.d. program i politikk, menneskerettigheter og bærekraft

Scuola Superiore Sant'Anna
PhD
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Italiensk
Campus

Ph.D. Programme in "Politikk, menneskerettigheter og bærekraft" er et treårig bolig program preget av en tverrfaglig tilnærming til faget og ved vekt på aktuelle problemstilli ...

Les mer