PHDSTUDIES

PhDs i Bærekraftighetsstudier i Pisa Italia

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Bærekraft i praksis kan ta mange ulike former, som påvirker både den enkelte og større fellesskap. Det er økolandsbyer og bærekraftige byer som kun er opprettet med det formål å minimere bruken av viktige resurser. Det finnes også teknikker, slik som bærekraftig arkitektur, noe som bidrar til å fremme dette idealet.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Pisa er en vakker, fredelig, trygt og ren by nær elven. Dette gjør det ideelt å bo og studere. Universitetene i Pisa som University of Pisa er kjent for sin gode kvalitet utdanning og har rimelig skolepenger.

Beste studieprogrammer PhD i Bærekraftighetsstudier i Pisa i Italia

2 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Pisa Filter

Internasjonal ph.d. i ledelse - innovasjon, bærekraft og helsetjenester

Scuola Superiore Sant'Anna
PhD
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Den internasjonale Ph.D. in Management er delt inn i to forskjellige læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management".

Les mer

Ph.d. program i politikk, menneskerettigheter og bærekraft

Scuola Superiore Sant'Anna
PhD
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Italiensk
Campus

Ph.D. Programme in "Politikk, menneskerettigheter og bærekraft" er et treårig bolig program preget av en tverrfaglig tilnærming til faget og ved vekt på aktuelle problemstilli ...

Les mer