PHDSTUDIES

2 PhD programmer i Bærekraftige økonomistudier 2020/2021

En doktor i filosofi belønner en student med høyest mulig akademisk prestasjon. Denne prestasjonen gir anerkjennelse av studentens suksess i hans eller hennes felt og viser hengivenhet til emnet, og den er tilgjengelig for en rekke fag.

Hva er en PhD i bærekraftig økonomi? Denne graden gir studentene en utdanning som kan gjøre det mulig for dem å engasjere seg i og designe løsninger og programmer for bærekraftig utvikling i samfunn og samfunn rundt om i verden. Vanligvis kan enkeltpersoner som deltar i dette programmet lære å forstå kulturelt mangfoldig innhold og undersøke de beste mulige løsningene for sosiale og økonomiske problemer. Studentene kan lære tradisjonell forretningsorganisasjon praksis sammen med muligheten til å navigere komplekse regulatoriske regler. Presentasjoner og peer reviews kan gjøre det mulig for studenter å forbedre sine analytiske og forskningsferdigheter.

Personer som jobber med doktorgrad i bærekraftig økonomi kan få et bredt spekter av ferdigheter. Kritiske tenkning og analytiske evner er uvurderlige når man forsker på de beste løsningene på problemer i samfunnet eller organisasjonene. Presentasjonsferdigheter kan gjøre det mulig for enkeltpersoner å snakke klart, en ferdighet som er viktig både i personlige og faglige forhold.

Normalt konkurrert om tre år, vil kostnaden for en doktorgrad i bærekraftig økonomi variere, avhengig av hvilken institusjon en person velger. Uansett hva, er det viktig å undersøke programmet og sørge for at det gir riktig materiale.

Med en doktorgrad i bærekraftig økonomi kan enkeltpersoner komme inn i arbeidsstyrken som fagfolk på en rekke områder. Alternativer inkluderer å jobbe for et grønt firma for å utvikle virksomheten samtidig som de overholder regelverk og utvikle økonomiske og miljømessige retningslinjer for frivillige organisasjoner eller private firmaer. Det er også mulighet for undervisning på universitetsnivå. Flere og flere bedrifter trenger fagfolk med denne graden for å hjelpe deres selskap gjennom økonomiske og miljømessige regler.

For en doktorgrad i bærekraftig økonomi er det universiteter over hele verden. Det er også elektroniske programmer som gir mer fleksibilitet i utdanningen din. For riktig skole, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Bærekraftige økonomistudier Filter

PhD i utvikling, samfunn og territorier

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
PhD
okt. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Portuguese (Portugal)
Campus

Dette kurset har som hovedmål å utstyre doktorgradsstudenter med kunnskap til å designe, implementere og evaluere territorially differensierte løsninger for intelligent, inklu ...

Les mer

Phd i bærekraftig utvikling og diplomati

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Nettstudier

EUCLID DSDD (Doktorgrad i bærekraftig utvikling og diplomati) er et fjernundervisningsprogram.

Les mer