PHDSTUDIES

3 PhD studier i Bærekraftig utvikling 2020

Bærekraftig utvikling refererer til studiet av økonomisk utvikling opprettholdes uten å utnytte ressurser, slik som uakseptable mengder av naturressurser, overdreven forurensning, mennesker og samfunn. Kommer til programmet med en mastergrad og fortrinnsvis relevant erfaring, vil PhD Sustainable Development kandidater arbeid å stille spørsmål, utvikle, analysere og forbedre global forståelse for bærekraftig utvikling.


PhD Sustainable Development kandidatene kan velge å arbeide med forskningsprosjekter i en eller flere disipliner, knyttet til det økonomiske, sosiologiske eller miljømessige aspekter ved bærekraft. Kandidater forfølge en PhD Sustainable Development grad bør være forberedt på å investere i minst tre år i et forskningsprosjekt som tar sikte på en endelig avhandling og publisering.Arbeidet med andre forskningsprosjekter, undervisning og bistå studenter, eller authoring papirer er også mulig ansvar for en PhD Sustainable Development kandidat.


Hvis du vil vite mer om PhD Sustainable Development programmer, bla gjennom alternativene nedenfor. Du kan finne din utdanning venter på deg!

3 Resultater i Bærekraftig utvikling Filter

PhD i utvikling, samfunn og territorier

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
PhD
okt. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Portuguese
Campus

Dette kurset har som hovedmål å utstyre doktorgradsstudenter med kunnskap til å designe, implementere og evaluere territorially differensierte løsninger for intelligent, inklu ...

Les mer

Phd i bærekraftig utvikling og diplomati

Pôle Universitaire Euclide
PhD
<
Heltid studier
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

EUCLID DSDD (Doktorgrad i bærekraftig utvikling og diplomati) er et fjernundervisningsprogram.

Les mer

FDV nye grenser phd program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
PhD
sep. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Nye Frontiers PhD Prosjektene tar sikte på å utvide kollektiv intelligens og bidra til løsninger på globale utfordringer gjennom originale forsknings undersøkelser. Disse pros ...

Les mer