PHDSTUDIES

PhDs i Bærekraftig utvikling i Frankrike

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Studien i tverrfaglige aspekter av utvikling er en av de beste måtene å trene unge og kommende ledere, slik som å lære de beste ferdigheter i utvikling. Kurset utstyrer studentene i å håndtere kritiske problemer i verden. Kurset kombinerer kvaliteten aspekter av samfunnsfag, økonomi, naturvitenskap og andre ledelsesmessige attributter for å sikre at studentene har de beste ferdigheter til å håndtere utvikling over hele verden.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

PhD program i Bærekraftig utvikling i Frankrike

1 Resultater i Bærekraftig utvikling, Frankrike Filter

FDV nye grenser phd program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
PhD
sep. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Nye Frontiers PhD Prosjektene tar sikte på å utvide kollektiv intelligens og bidra til løsninger på globale utfordringer gjennom originale forsknings undersøkelser. Disse pros ...

Les mer