PHDSTUDIES

PhD studier i Bærekraftig utvikling i Paris Frankrike

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Studien i tverrfaglige aspekter av utvikling er en av de beste måtene å trene unge og kommende ledere, slik som å lære de beste ferdigheter i utvikling. Kurset utstyrer studentene i å håndtere kritiske problemer i verden. Kurset kombinerer kvaliteten aspekter av samfunnsfag, økonomi, naturvitenskap og andre ledelsesmessige attributter for å sikre at studentene har de beste ferdigheter til å håndtere utvikling over hele verden.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Paris er den mest befolkede byen i Frankrike og dets hovedstad. Den har over 2 millioner innbyggere. Det spiller vertskap for ledende sentre for læring og kunst i den europeiske regionen. Være hjemme til det høyeste antall høyt utdannede, har Paris flere prestisjetunge universiteter i Frankrike.

Beste skoler PhD i Bærekraftig utvikling i Paris i Frankrike

1 Resultater i Bærekraftig utvikling, Paris Filter

FDV nye grenser phd program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
PhD
sep. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Nye Frontiers PhD Prosjektene tar sikte på å utvide kollektiv intelligens og bidra til løsninger på globale utfordringer gjennom originale forsknings undersøkelser. Disse pros ...

Les mer