close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Bærekraftig design 2021

En PhD er en grad i høyere utdanning forfulgt av enkeltpersoner som ønsker å få en dypere forståelse av sitt valgte felt. For å oppgradere, må studentene fullføre en avhandling som er basert på originalforskning. Hva er PhD i bærekraftig design? Når økonomien skifter fokus fra kvantitet til kvalitet, begynner flere og flere forbrukere å kreve bærekraftig forretningspraksis. Bærekr… Les mer

En PhD er en grad i høyere utdanning forfulgt av enkeltpersoner som ønsker å få en dypere forståelse av sitt valgte felt. For å oppgradere, må studentene fullføre en avhandling som er basert på originalforskning.

Hva er PhD i bærekraftig design? Når økonomien skifter fokus fra kvantitet til kvalitet, begynner flere og flere forbrukere å kreve bærekraftig forretningspraksis. Bærekraftig design er en stor del av dette, og kurs i programmet kan fokusere på bærekraft som det gjelder kjemi, biovitenskap, ingeniørfag og næringsliv. Deltakerne i programmet kan finpusse sine forsknings-, teoretiske, tekniske og entreprenørmessige ferdigheter og bli lært hvordan de skal bruke disse ferdighetene til å bli bærekraftig.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å ha et dynamisk sett med ferdigheter, som kan omfatte nyskapende tenkning, teoretisk forståelse og problemløsende evner. Hver av disse egenskapene kan vise seg å tjene dem godt i sitt profesjonelle og personlige liv.

Kostnaden for en doktorgrad varierer drastisk fra skole til skole og sted til sted. Hvor mye en student kan betale for utdannelsen avhenger av flere faktorer, og en potensiell student oppfordres til å gjøre forskning før søknad.

Fordi bærekraft er et voksende felt av interesse, kan enkeltpersoner av dette programmet finne at de har mange spennende karrieremuligheter tilgjengelig for dem ved oppgradering. Nyutdannede kan finne suksess i produksjon, forretning, design og utvikling, regjeringen og grønne næringer. Selv om jobbbeskrivelser vil variere fra industri til industri og organisasjon til organisasjon, kan gradholdere bli klient miljøledere, policyutviklere, klientrevisorer, internasjonale korrespondanseassistenter, miljødokumenter, konsulenter og etterforskere.

Et økende antall skoler tilbyr grader i bærekraftig design, inkludert online kurs. For å lære mer om programmer som er tilgjengelige for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
SDS - The Sustainable Design School
Hyggelig, Frankrike

I løpet av årene dedikert til sin forskning, Ph.D. kandidaten vil tilegne seg et høyt kompetansenivå i et nøyaktig domene. Merverdien av forskningen hans er viktigst innen bær ... +

I løpet av årene dedikert til sin forskning, Ph.D. kandidaten vil tilegne seg et høyt kompetansenivå i et nøyaktig domene. Merverdien av forskningen hans er viktigst innen bærekraftig innovasjon, som fremdeles er under utvikling, og som er en kilde til inspirasjon for selskaper, å møte nødhjelpene i tiden og konstruere fremtiden. -
PhD
Fulltid
3 år
Fransk
Campus