close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Audioingeniør 2021

Å tjene en PhD er både et ambisiøst mål og en mulighet til å oppnå akademiske høyder. Den er best egnet for de som ønsker å dykke dypere inn i bestemte emner og vil bli bedre til å forstå og løse problemer. Ferdighetene som oppnås ved en doktorgrad fører til bedre karrieremuligheter. Hva er en PhD i lydteknologi? Denne graden gir sjansen til å utføre forskning og lage publisert a… Les mer

Å tjene en PhD er både et ambisiøst mål og en mulighet til å oppnå akademiske høyder. Den er best egnet for de som ønsker å dykke dypere inn i bestemte emner og vil bli bedre til å forstå og løse problemer. Ferdighetene som oppnås ved en doktorgrad fører til bedre karrieremuligheter.

Hva er en PhD i lydteknologi? Denne graden gir sjansen til å utføre forskning og lage publisert arbeid i lyd- eller lydteknikk. Doktorgradsstudenter blir vanligvis involvert i nyskapende teknologier og teknikker for deling, oppretting, opptak, behandling og produksjon av lyd for ulike lydindustrier. De kan jobbe med å utvikle kvantitative metoder for percussion instrument tuning, data management nettverkssystemer for opptak, ultralydsystemer for skadedyrskontroll eller psykoakustisk oppfatning av høyhet i kommersielle musikkutgivelser.

Studenter som jobber for en doktorgrad i lydingeniør kan få bransjeerfaring, lære å samarbeide med andre, og skaffe seg sterke kommunikasjonsevner som gjelder for alle områder av livet. De kan også finpusse sine tekniske evner ved bruk av toppmoderne lydutstyr og studioer.

Kostnaden for en doktorgrad i lydteknologi varierer mellom skoler og land. Studiet kan vare mellom to og seks år. Fremtidsstudenter bør på forhånd forsket på sine foretrukne skoler.

Personer som har en doktorgrad i lydteknologi har ofte karrierer som lydinnholdsskapere og utøvere. De kan også finne seg som lærere, forskere eller bedriftsledere innen akustikk og lydingeniørindustrien. På grunn av deres erfaring med lydsystemer, inkluderer andre karrieremuligheter innspilling ingeniør, komponist eller lydeffekter designer for filmer, TV og videospill.

Doktorgradsprogrammer på dette feltet tilbys på universiteter over hele verden. Nettkurs i særdeleshet tillater elevene som bor i fjerntliggende områder for å fremme sin utdanning, uansett hvor de befinner seg eller deres tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, USA

Audiologi (Au.D) University of Akron og Kent State University, i tilknytning til Cleveland Clinic Foundation, tilbyr doktorgrad i Audiology (AuD) grad gjennom det nordøstlige ... +

Audiologi (Au.D) University of Akron og Kent State University, i tilknytning til Cleveland Clinic Foundation, tilbyr doktorgrad i Audiology (AuD) grad gjennom det nordøstlige Ohio Au.D. Konsortium (NOAC). NOAC slår sammen de sterke eiendelene til to universitetsprogrammer som fokuserer på den vitenskapelige og kliniske basen for audiologi med Cleveland Clinic Section of Audiology for å gi studentene eksponering for bredden og dybden av diagnostisk og rehabiliterende audiologi. Vi er dedikert til å tilby verdensklasseutdanning i audiologi. -
PhD
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre