PHDSTUDIES.NO

PhD program i Asia

Topp universiteter PhD programmer 2019 i Asia

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

PhD i Asia

treff

Phd i markedsføring ledelse

Unicaf University (MW)
Campus Nettstudie Heltid studier Åpen påmelding USA New York Hellas Athens Romania Bucharest Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Kypros Cyprus Online + 26 fler

Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere som lager et originalt bidrag til kunnskap skrevet opp i en publiserbar avhandling.


Selvpaced PhD i International Business Management

ISM - International School of Management
Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier Deltid 4 - 7 år September 2019 Frankrike Paris Brasil São Paulo Kina Shanghai + 6 fler

ISM PhD i International Business Management forbereder erfarne og motiverte forretningsfagfolk til å starte karrierer for engasjert instruksjon og original forskning i akademia


Filosofisk doktor (PhD)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Campus Heltid studier Deltid 4 - 14 semestre January 2020 Malaysia Alor Setar + 1 fler

Ph.D. program ved Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business (OYAGSB), UUM College of Business er et fullt forskningsprogram der studentene vurderes basert på oppgaven produsert i slutten av studietiden.


PhD stipendiatordning - Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
Campus Heltid studier 3 år August 2019 Hongkong Hong Kong

HKSARs forskningsrådsråd (RGC) vil snart invitere søknader til "Hong Kong Ph.D. fellesship Scheme" 2019-2020. Studenter fra hele verden vil bli rekruttert for å forfølge deres Ph.D. studier i Hong Kong. Ordningen skal støtte studenter valgt gjennom åpen konkurranse.


Integrert MSc-PhD i Brain Sciences: Systems, Computational

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campus Heltid studier Deltid October 2019 Israel Rehovot

Studien av nevrovitenskap er sett av mange som den ultimate vitenskapens grense. Den består av et mangfoldig sett tilnærminger, fra studien av gener, til studiet av nevroner, synapser, kretser, oppførsel og kognisjon. Neurovitenskap i Weizmann-instituttet omfatter forskning i alle disse aspektene.


PhD-programmet

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Campus Heltid studier Deltid 4 - 6 år September 2019 Hongkong Kowloon Tong + 1 fler

HKBU School of Business tilbyr forskerutdannede programmer ("RPG"), enten MPhil eller PhD over fem hoveddisipliner, nemlig regnskap og lov (ACLW), økonomi (ECON), økonomi og beslutningsteknologi (FDS), ledelse (MGNT) og markedsføring (MKT). Kombinere akademisk rigor med en resolut internasjonal tilnærming, disse programmene er ideelle for fremtidige bedriftsledere eller lærde.


Doktor i filosofi i petroleum geovitenskap

Khalifa University of Science and Technology
Campus 4 år September 2019 De forente arabiske emirater Abu Dhabi

PhD i Petroleum Geovitenskapsprogram stimulerer forskning og utvikling for å fremme innovative løsninger på utfordringer innen vitenskap, teknologi og ingeniørfag, utvikle neste generasjon ledere i akademia for å drive en kunnskapsøkonomi i UAE, og fremme den teknologiske profilen til UAE og den regionale olje- og gassindustrien.


PhD i Business

Singapore Management University
Campus Heltid studier 4 - 5 år August 2019 Singapore

The Singapore Management University (SMU) doktorgrad i Business-programmet utvikler eksepsjonelle forskere som har en dyp forståelse av problemene står overfor næringslivet, og som er i stand til å gjennomføre banebrytende uavhengig forskning på spesialiseringer inkludert økonomi, markedsføring, Operations Management, Organisasjon Behaviour & Human Resources, og Strategic Management & organisasjon.


MPhil / PhD i datalogi

The University of Hong Kong
Campus Heltid studier Deltid 3 - 4 år September 2019 Hongkong Hong Kong + 1 fler

Institutt for datavitenskap tilbyr følgende forskerutdanningsprogrammer i både heltid og deltidsmodus:


PhD program(s)

Ben-Gurion University of the Negev
Campus Heltid studier Deltid Åpen påmelding Israel Be'er Sheva

School of Business and Management ITB
Campus Heltid studier 3 år July 2019 Indonesia Bandung Jakarta + 1 fler

Doktor i økonomi

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Kina Xiamen

De internasjonale doktorgradsprogrammene i økonomi og finans på WISE


PhD i bærekraftig energi

Hamad bin Khalifa University
Campus Heltid studier 3 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-programmet i bærekraftig energi جامعة حمد بن خليفة gir studentene også omfattende kunnskap om bærekraftig energiproblemer, og virkningen av bykonstruksjon, transport og produksjon på bærekraftig energi.


Filosofisk doktor (PhD)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Hongkong Hong Kong + 1 fler

Han fakultet tilbyr to forskningsbaserte grader, nemlig Master of Philosophy (MPhil),


Doktor i filosofi (Ph.D.) i hotell- og turismestyring

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus Heltid studier 3 år September 2019 Hongkong Kowloon

Suksessen til en forskningsinstitusjon skyldes i stor grad sin opplæring og opplæring av unge lærere. For å gi lederskap i å utvikle fremtidige lærde innen gjestfrihet og turisme, tilbyr <span translate="no">SHTM</span> forskningsprogrammer som fører til Ph.D. i hotell og turisme ledelse grad. Skolens Ph.D. Programmet er designet for de som ønsker å basere sin forskning på teoretisk innsikt. Det tilbyr avansert opplæring basert på individuelle interesser og karriereoppdrag, slik at studentene kan utvikle evnen til å fullføre betydelig forskning på bestemte områder. Forskningssamarbeid mellom akademiske ansatte og studenter oppfordres av skolens intellektuelle og støttemiljø, med resultatene formidlet gjennom vitenskapelige publikasjoner og konferansepresentasjoner. Den kritiske massen av globalt anerkjente forskere, sammen med det attraktive stipendiet for forskerstuderende og det unike &quot;East meets West&quot; miljøet, gjør våre svært konkurransedyktige forskningsprogrammer svært vellykkede. Mange av våre Ph.D. Nyutdannede jobber nå som fakultetsledere på universiteter over hele verden.