PHDSTUDIES.NO

PhDs i Arkitektur i Portugal

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Arkitekturstudier forbereder studentene til å designe boliger og bygninger for private kunder og bedrifter. Studentene kan lære å bruke en rekke dataprogrammer for å designe et funksjonelt rom. De kan også lære å faglig samarbeide med klienter og i lag.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

PhD program i Arkitektur i Portugal

2 Resultater i Arkitektur, Portugal Filter

PhD i arkitektur

Universidade de Évora
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Portugal Evora

PhD i Arkitektur åpner et rom for trening og høyt nivå avansert forskning ikke bare rettet til dem som er i gym, men også de som trener profesjonell praksis, for hvem dette kurset presenterer muligheten til å utdype sine kunnskaper og utvikle ferdigheter innen arkitektur .

PhD i arkitektur

Universidade Lusófona do Porto
Campus Heltid studier 6 semestre Oktober 2020 Portugal Porto

PhD i Architecture, University of Porto Lusophone har som hovedmål opplæring av forskere og lærere i området of Architecture. Dette forslaget søker å dekke behovet for en innovativ og kreativ opplæring i landet og i Lusophone plass i deres område av ekspertise, arkitektur.