PHDSTUDIES

PhDs i Arkitektur i Portugal

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Arkitekturstudier forbereder studentene til å designe boliger og bygninger for private kunder og bedrifter. Studentene kan lære å bruke en rekke dataprogrammer for å designe et funksjonelt rom. De kan også lære å faglig samarbeide med klienter og i lag.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

PhD program i Arkitektur i Portugal

2 Resultater i Arkitektur, Portugal Filter

PhD i arkitektur

Universidade Lusófona do Porto
PhD
okt. 2020
<
Fulltid
<
6 semestre
Portuguese
Campus

PhD i Architecture, University of Porto Lusophone har som hovedmål opplæring av forskere og lærere i området of Architecture. Dette forslaget søker å dekke behovet for en inno ...

Les mer

PhD i arkitektur

Universidade de Évora
PhD
okt. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Portuguese
Campus

PhD i Arkitektur åpner et rom for trening og høyt nivå avansert forskning ikke bare rettet til dem som er i gym, men også de som trener profesjonell praksis, for hvem dette ku ...

Les mer