PHDSTUDIES.NO

Doktorgradstudier i Arkitektur i Europa 2020

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Arkitekturstudier fokuserer på historien om bygg og hjemmedesign i sammenheng med kunstbevegelser. Studentene kan lære om berømte arkitekter, samt ulike arkitektoniske stiler gjennom hele Amerika og Europa.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

PhD program i Arkitektur i Europa

9 Resultater i Arkitektur, Europa Filter

PhD i arkitektur

Universidade de Évora
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Portugal Evora

PhD i Arkitektur åpner et rom for trening og høyt nivå avansert forskning ikke bare rettet til dem som er i gym, men også de som trener profesjonell praksis, for hvem dette kurset presenterer muligheten til å utdype sine kunnskaper og utvikle ferdigheter innen arkitektur .

PhD i arkitektur

Universidade Lusófona do Porto
Campus Heltid studier 6 semestre Oktober 2020 Portugal Porto

PhD i Architecture, University of Porto Lusophone har som hovedmål opplæring av forskere og lærere i området of Architecture. Dette forslaget søker å dekke behovet for en innovativ og kreativ opplæring i landet og i Lusophone plass i deres område av ekspertise, arkitektur.

Phd i arkitektur

Izmir Institute of Technology
Campus Heltid studier September 2020 Tyrkia Izmir

Institutt for arkitektur ble etablert i 1995 som en del av Graduate School of Engineering and Sciences.

Offisielle doktorgradsprogram i arkitektur og urbanisme

Universidade da Coruña
Campus Heltid studier Deltid 3 - 5 år September 2020 Spania En Coruña + 1 fler

Det offisielle programmet for doktorgrad i "Arkitektur og Urbanisme" arrangeres av Universitetet i A Coruña. Å være en enkelt grad i University System of Galicia er ment å samle forskningsaktiviteter i disse disiplinene i den autonome regionen Galicia, men uten å gi opp sin ekspansjon nasjonalt og internasjonalt.

PhD i sivil-miljøteknologi og arkitektur

University of Trieste
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Italia Trieste

Ph.D. Kurset forbereder kultursorientert og vitenskapelig profilforsker til ingeniørapplikasjoner, og gjør det mulig for dem å utvikle kunnskap, nye metoder for etterforskning, design og forskningsaktivitet i offentlige eller private organer, sammen med lederkompetanse.

PhD Arkitektur

University of Kent, Kent School of Architecture
Campus Heltid studier Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Canterbury + 1 fler

Arkitekter og designere av våre omgivelser er drivkraften bak design og utvikling av vårt bygde miljø. Enten de designer nye bygninger, gir en ny leiekontrakt til eksisterende, utvikler urbane rom, landskap eller moderne interiør, har arkitekter en dyp innflytelse på alle våre liv.

PhD i arkitektur

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast + 1 fler

Arkitektur i Dronning adresserer problemene med arkitektur og urbanisme i en stadig globalisert verden, hvor faktorer som bærekraft og klimaendringer, identitet og arv, og begrep av håndverk og form skaper en kompleks sammenheng som arkitekturen må formidle.

Ph.D. i arkitektur, design, planlegging

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Italia Camerino

Område: Arkitektur, Design, Planlegging

PhD i arkitektur

University Of Ljubljana Faculty of Architecture
Campus Heltid studier Deltid 3 år Oktober 2020 Slovenia Ljubljana + 1 fler

Doktorgradsstudiet i arkitektur varer i 3 år (6 semestre) og består av totalt 180 sp - studiepoeng.