PHDSTUDIES

PhD programmer i Arkitektur i Santa Cruz de Tenerife Spania

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Arkitektur er prosessen hvor man designer og planlegger et rom eller en bygning i henhold til et sett estetiske, sosiale og miljømessige retningslinjer. På grunn av dette blir arkitektur ofte delt inn i kategorier avhengig av den overordnede stilen.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Beste studieprogrammer PhD program i Arkitektur i Santa Cruz de Tenerife i Spania

1 Resultater i Arkitektur, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i regional utvikling

Universidad de La Laguna
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
Campus

Doktorgradsprogrammet for regional utvikling som foreslås, er resultatet av tilpasningen av dagens doktorgradsprogram i regional utvikling, opplæring og sysselsetting, preget ...

Les mer