Filter
PhD
Slovenia Studietype: Alle Pacing: Alle

Doktorgradstudier i Arkitektur i Slovenia

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Arkitektur er prosessen hvor man designer og planlegger et rom eller en bygning i henhold til et sett estetiske, sosiale og miljømessige retningslinjer. På grunn av dette blir arkitektur ofte delt inn i kategorier avhengig av den overordnede stilen.

Slovenia, offisielt Republikken Slovenia, er en nasjonalstat i Sentral-Europa i krysningen av største europeiske kulturelle og handelsruter. Slovenia er et relativt trygt land å besøke. Universitetet i Ljubljana er den eldste og største utdanningsinstitusjon i landet, og tilbyr tre kunstakademiene: Teater og Film, Musikk, og kunstfag.

PhD i Arkitektur i Slovenia

Les mer Minimér

1 Resultater i Arkitektur, Slovenia

Andre valg innen dette fagområdet:
University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Doktorgradsstudiet i arkitektur varer i 3 år (6 semestre) og består av totalt 180 sp - studiepoeng. ... [+]

Ph.D. innen arkitektur Doktorgradsstudiet i arkitektur varer i 3 år (6 semestre) og består av totalt 180 sp - studiepoeng. Studiet inkluderer 60 sp - studiepoeng i organisert studieform, og 120 sp - studiepoeng av individuelt forskningsarbeid (grunnleggende eller anvendt forskning). De organiserte formene består av en generell, arkitektonisk modul og tverrfaglige valgfrie moduler, samt av en årlig forskningspresentasjon (alt fra presentasjon av studieplan til forsvar for avhandlingen). Den vitenskapelige tittelen ervervet av doktorgradsstudenten innen arkitektur er Doctor of Science. Den forkortede formen for tittelen som er plassert foran navnet er Dr.Grunnleggende mål Programmet trener den uavhengige vitenskapelige forskeren i det bredeste problemområdet for arkitektoniske spørsmål, og demonstrerer ansvar overfor kulturregionen og dyktighet på internasjonalt nivå. Ansvaret for arkitektur som både et vitenskapelig forskningsfelt og som en kulturell region stammer fra betydningen av arkitektonisk design, kvaliteten på bygninger som er i harmoni med miljøet, respekten for naturlige og urbane landskap, som er i allmenhetens interesse. Kvaliteten på det fysiske rommet er beskyttet i allmenhetens interesse av slovensk og europeisk lovgivning.Generelle kompetanser... [-]

Slovenia Ljubljana
Oktober 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk