Filter
PhD
Sør-Afrika Studietype: Alle Pacing: Alle

PhDs i Arkitektur i Sør-Afrika

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Prosessen med å skape en god struktur innebærer en god del mer enn bare å sette opp fire vegger. Det krever kunnskap om arkitektur for å sikre at bygninger møter de forutbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

PhD program i Arkitektur i Sør-Afrika

Les mer Minimér

1 Resultater i Arkitektur, Sør-Afrika

Grader
Beliggenhet
Sør-Afrika
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) er et avansert studienivå der en kandidat må utføre uavhengig forskning og produsere en avhandling som demonstrerer et bidrag til kunnskap p ... [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) er et avansert studienivå der en kandidat må utføre uavhengig forskning og produsere en avhandling som demonstrerer et bidrag til kunnskap på området. Graden blir kun vurdert på grunnlag av avhandlingen, og kandidaten må tilfredsstille Institutt for sosiologi og Det humanistiske fakultet at oppgaven er hans eller hennes eget uten hjelp. Ved innlevering av den avsluttende avhandlingen må han eller hun gi et tilsagn om at det ikke er levert til noen annen institusjon for eksamen og innvilgelse av en kvalifikasjon.

Opptakskrav

For å bli tatt opp til studier på dette nivået må en student ha en mastergrad i sosiologi, industriell sosiologi eller bystudier, eller en tilsvarende kvalifikasjon godkjent av Det humanistiske fakultet.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk