PHDSTUDIES

2 Doktorgradstudier i Arbeidsrelasjoner 2020

En doktor i filosofi er en høy grad grad etterfulgt av en høyere grad, som en mester. Du kan studere en rekke emner innenfor humaniora, vitenskap, kunst, matematikk og ingeniørfag. Gjennomsnittlig PhD tar fem til seks år til slutt.

Hva er en doktorgrad i arbeidsforhold? Arbeidsforhold kan fokusere på oppløsningsstrategier for arbeidsplassproblemer og riktig bruk av personellressurser. Et PhD-program kan være utformet for å gi deg en oversikt over komplekse arbeidsforhold og menneskelige ressurser. De fleste PhD-programmer integrerer forskning og kurs. Noen universiteter kan ha krevd kurs som du må ta, for eksempel menneskelige ressurser teori, forskningsmetoder og prosesser, anvendt forskningsseminarer, emner i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser, og metoder og forskning i organisatorisk atferd i industrielle relasjoner.

Å tjene en doktorgrad i arbeidsforhold kan føre til flere arbeidsplasser og potensialet for høyere lønn.Du kan merke en økning i dine skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, noe som kan gjøre det lettere å lykkes som profesjonell.

Kostnaden for en PhD er ikke den samme på hvert universitet. Faktisk, noen institusjoner kan tilby undervisning refusjonsprogrammer for de som driver doktorgrad, men ikke alle gjør. Du bør kontakte skolen du vil delta for å få et estimat på undervisningen.

En PhD i arbeidsforhold kan føre til en rekke jobber. Du kan fortsette å bli en daglig leder av menneskelige ressurser, senior ansettelsesforhold konsulent, ansattes relasjoner forskning utvikler og senior forsker. Du kan imidlertid også ha andre muligheter. Den nøyaktige jobben du kvalifiserer for, avhenger av din tidligere arbeidserfaring. Mange mennesker med doktorgrad fortsetter å bli professorer ved universiteter.

Er du klar til å forfølge en PhD? Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Arbeidsrelasjoner Filter

PhD i industrielle relasjoner

Rutgers School of Management and Labor Relations
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
5 år
Engelsk
Campus

SMLRs Ph.D. Program i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser (IRHR) er et tverrfaglig program som kvalifiserer studenter for arbeid som høyskole eller universitet f ...

Les mer

PhD i ansettelsesforhold

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studiet utvikler studentenes intellektuelle og faglige ferdigheter. En kvalifiserende student skal vise bevis for uavhengig og originalt vitenskapelig arbeid i oppgaven. Oppga ...

Les mer