close

Filtre

Se resultater

PhDs i Anvendt datavitenskap i Portugal

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien.… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

PhD program i Anvendt datavitenskap i Portugal

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Vila Real, Portugal

Den grunnleggende forutsetningen for doktorgradsstudier og dermed PhD-kurset i informatikk er produksjon av ny kunnskap gjennom opprinnelig forskning.

Den grunnleggende forutsetningen for doktorgradsstudier og dermed PhD-kurset i informatikk er produksjon av ny kunnskap gjennom opprinnelig forskning. -
PhD
Fulltid
3 år
Portuguese (Portugal)
okt. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre