PHDSTUDIES

3 PhD programmer i Administrasjonsstudier 2021

En doktorgrad er den høyeste akademiske grad man kan få, og det kan sette deg ut fra andre i din karriere feltet. Tjene en PhD krever avansert forskning og kurs utover masternivå, og det vanligvis krever en avhandling eller avhandling som skal presenteres og forsvares foran til avdelingen stol og andre akademiske ledere for å få graden.

Hva er en doktorgrad i administrasjonen? En Doctor of Administration er en avansert grad som kan være tjent i omtrent tre til fire års fulltids skolegang. Studentene må allerede ha oppnådd en bachelor 's og mastergrad i et lignende felt for å forfølge sin doktorgrad i Administration. Studenter som forfølge denne graden gevinst verdifull informasjon om lederskap konsepter og praksis, offentlig politikk forskning og gjennomføring, og de er i stand til å finne løsninger på problemer mens du mottar en hands-on utdanning i sitt felt.

Tjene en PhD kan være utrolig gunstig for nyutdannede som det åpner dem opp til en høyere inntjeningspotensialet, tillater enkeltpersoner å finne spesialiserte yrkesvalg i sitt valgte fagområde, og gir studentene den nødvendige informasjonen de trenger for å gjøre en forskjell i verden.

Det koster å tjene en doktorgrad kan variere for hver student. Før du begynner på sitt program, blir elevene oppfordret til forskning og kommunisere direkte med sine potensielle skolen for å forstå de økonomiske forpliktelser knyttet til å tjene sine avansert grad.

Personer som mottar en doktorgrad i Administration har et bredt utvalg av karrieren alternativer tilgjengelige for dem, som deres avansert grad gjør dem svært verdifull på arbeidsplassen.Nyutdannede med en administrasjon doktorgrad kan velge å gå inn i arbeidsstokken som college professorer, politiske medhjelpere, non-profit ledere, eller offentlige ledere, eller de kan velge å operere som private konsulenter for bedrifter eller bedrifts selskaper.

Hvis du er interessert i å tjene ditt Doctor of Administration, kan du komme i gang umiddelbart. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

3 Resultater i Administrasjonsstudier Filter

Ph.D. av Research

University of New York in Prague (UNYP)
PhD
PhD
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

En doktorgrad av forskning ligner på en konvensjonell Ph.D. men anerkjenner forskningsarbeid utført av gründerbedrifter og akademiske organisasjoner som fører til nye og publi ...

Les mer

Doktorgrad i administrasjon

ESPM – Brasil
PhD
<
Deltid
<
8 semestre
Portugisisk
Campus

Doktorgraden fokuserer på administrasjonsområdet, som er opptatt av ledelse av organisasjoner som driver virksomhet i det nasjonale og internasjonale miljøet.

Les mer

Doktorgrad i administrative fag

Universidad Autonoma de Aguascalientes
PhD
<
Fulltid
<
3 år
Spansk
Campus

Doktorgrad i Administrative Sciences tilbyr gode muligheter for de som vil ha et program som passer dine behov.

Les mer