37 PhD Programmer i Administrasjon 2024

PhD Programmer i Administrasjon 2024Filter
    • Prague, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    En doktorgrad av forskning ligner på en konvensjonell Ph.D. men anerkjenner forskningsarbeid utført av gründerbedrifter og akademiske organisasjoner som fører til nye og publiserbare resultater. En UNYP Ph.D. av forskning krever vanligvis minimum tre år, i løpet av hvilken tid det skal være tre publikasjoner, i litteratur godkjent av University of Bolton. Disse publikasjonene skal være i forhold til studentens avhandling og kompetanseområde og skal utvikle studentens kunnskap om emnet. Tildelingen av denne Ph.D. er basert utelukkende på disse tre publiserte verkene og belønner som sådan løpende aktiviteter i stedet for tilleggsarbeid.

    • Rio de Janeiro, Brasil

    Fulltid

    21 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Academic Graduate Studies in Administration Program ved FGV EBAPE består av MSc og PhD i administrasjon. Disse kursene er nært knyttet og deler de samme verdiene og prinsippene. Hovedformålet med MSc-programmet er å forberede studentene til PhDs (ved FGV EBAPE eller en annen anerkjent institusjon i Brasil eller andre steder i verden) eller for arbeidsmarkedet. Hovedformålet med Ph.D. Programmet er å forberede studentene på akademiske karrierer som forskningsprofessorer ved universiteter eller andre akademiske institusjoner i Brasil eller i utlandet.

    • Honolulu, USA
    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Doktorgrad for offentlig administrasjon (MA) -program forbereder studentene til å jobbe i bystyring, politikkanalyse, programretning, retning for utvikling, budsjettkonsultasjon og analyse, styring av menneskelige ressurser, koordinering av arbeidssikkerhet, lobbyvirksomhet, informasjonsspesialisering og tildeling av skriving.

    • Limerick, Irland

    Deltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Sopron, Ungarn

    Fulltid, Deltid

    8 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk, Tysk, Ungarsk

    Avhengig av interessenivået tilbyr skolen fem programmer: bedriftsadministrasjon og ledelse, internasjonal økonomi, markedsføring, finans og de sosiale og økonomiske aspektene ved menneskelige ressurser, som alle kan studeres gjennom ulike former for opplæring (dagtid, korrespondent) , individuell). Varigheten av doktorgradsprogrammet er 4 år, som er delt inn i segmenter på 2 + 2 år.

    • Toulouse, Frankrike

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    TSM Doctoral Program tilbyr fem dyptgående studieretninger, for en læreplan med uvanlig rikdom og bredde. Siden programmet registrerer bare 10 til 20 nye Ph.D. studenter hvert år trives doktorgradsstudenter i en atmosfære av intellektuell strenghet og kreativt samarbeid mellom studenter og fakultet.

    • Riga, Latvia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Latvisk

    Dette programmet tar sikte på å forberede doktorer, høyt kvalifiserte forskere og spesialister med passende kunnskap, ferdigheter og kompetanser om betydningen av den menneskelige faktoren i arbeidsprosesser, sikkerhet på arbeidsplassen og arbeidshelse, samt å oppnå internasjonalt sammenlignbar kompetanse og en internasjonalt sammenlignbare Ph.D. grad.

    • Richardson, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ph.D. i Public Affairs-programmet er en streng, forskningsorientert grad som tilbys gjennom School of Economic, Political and Policy Sciences. Ferdighetene og kunnskapene som er oppnådd i doktorgradsprogrammet Public Affairs, vil tillate studentene å grensesnitt mellom tradisjonene med offentlig ledelse, offentlig politikk og organisasjoner, samtidig som de gir en sterk teoretisk og praktisk forståelse for utfordringene med å opprettholde og bygge institusjoner for styring og samfunns kultur i en kompleks demokratisk verden.

    • Ljubljana, Slovenia

    Deltid

    4 år

    Blandet

    Engelsk, Singalesisk, singalesisk

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Bologna, Italia

    Fulltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I dag søker selskaper, multinasjonale selskaper, frivillige organisasjoner, til og med små selskaper, det beste når det gjelder kapasitet og produktivitet fra sine ansatte. Målet med dette programmet er å gi kandidater, fremtidige HR-ledere vurderingsverktøyene for å ansette og støtte rett person i rett stilling.

    • Arlington, USA

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Offentlig forvaltning og offentlig politikk (PAPP) Ph.D. gir studentene teoribasert og anvendt kunnskap som integrerer offentlig administrasjon og offentlig politikk. Det er en unik tverrfaglig tilnærming til å forberede studenter på en rekke akademiske, forskningsmessige og ledende stillinger i offentlig leder i institusjoner for høyere utdanning og offentlige og ideelle organisasjoner.

    • Johannesburg, Sør-Afrika

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanser og praktiske ferdigheter i tilegnelse, tolkning, forståelse, analyse og anvendelse av logistikkledelsesprinsipper. Studenten skal utvikle ferdigheter innen forskning, skriving og kreativ tenkning innen logistikkledelsesfeltet.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    1 semester

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    PhD ved forskning via fjernundervisning tildeles etter å ha fullført en teoretisk forskningsspesialisering. Denne forskningen presenteres i form av en doktorgradsavhandling. PhD (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgraden som kan oppnås gjennom fjernundervisning. Hovedkravet for en doktorgrad på nett gjennom fjernundervisning er å presentere og diskutere en avhandling på minst 100 sider for gjennomgang og evaluering av en akademisk komité ved Selinus Universitet. Bedrifter består av mennesker som trenger trygghet og motivasjon. God personalledelse garanterer bedriften effektivitet, kvalitet og produktivitet på alle nivåer. Med realiseringen av forskningsoppgaven står kandidaten overfor den nyeste forskningen og teorien for å løse menneskelige ressursproblemer på en effektiv og praktisk måte i distribusjons-, produksjons- og logistikktjenestebedrifter. I dag søker selskaper, multinasjonale selskaper, frivillige organisasjoner og til og med små selskaper det beste når det gjelder kapasitet og produktivitet fra sine ansatte. Målet med dette programmet er å gi kandidater og fremtidige HR-ledere vurderingsverktøy for å ansette og støtte rett person i rett stilling.

    • Santiago de Compostela, Spania

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Spansk, Galisisk, Engelsk

    Det tverruniversitets doktorgradsprogram i arbeidsforhold og menneskelige ressurser, undervist sammen med universitetene i A Coruña, Oviedo og Zaragoza, er en pioner innen spanske universiteter. Det generelle målet med programmet er å gi dyktighet i opplæring på alle områder relatert til arbeidsforhold og menneskelige ressurser i offentlige og private organisasjoner. Doktorgradsprogrammet vil tillate utvikling av doktoravhandlinger av høy kvalitet, som representerer fremgang og bidrag til vitenskapelig kunnskap og som samtidig fremmer kunnskapsoverføring til samfunnet og inkorporering av teknisk forskning på høyeste nivå. offentlige og private organisasjoner.

    • Ottawa, Canada

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk