PhD-programmer

En PhD, eller en doktorgrad, er en høyere universitetsgrad. Det er den øverste akademiske graden man kan tilegne seg innenfor et felt.

Fullførelsen av en nettbasert PhD kan gi betydelig forbedret karrieremuligheter. Spesielt for fagfolk interessert i ledelse, akademia, rådgivning, forskning og entreprenørskap, kan en doktorgrad gi fordeler eller bare nødvendige kvalifikasjoner.

Mange universiteter rundt om i verden har DBA programmer. Det er vanlig for studenter å spesialisere sig innenfor et område som business, teknikk, naturvitenskap, medisin, bærekraft, kunst, sosialvitenskap, humanioria, ect.

Mangfoldet av ulike DBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ditt ved å se på de mest populære PhD-gradene oppført nedenfor.

Siste PhD'er

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Ph.d. I Logistikk Og Supply Chain Management

Målet med Ph.D. I Logistikk og Supply Chain Management er å utvikle lærere som genererer og formidler ny kunnskap ved å gjennomføre høy kvalitet på forskning og undervisning på universitetsnivå. Ph.D. Programmet leveres via tradisjonelt kursarbeid og andre forskningsinitiativer med fakultet i Handelshøyskolen.

Universidad de las Islas Baleares - UIB

PhD I Neurosciences (tneu)

September 8, 2017
Det overordnede målet for PhD-programmet nevrovitenskap er å fullføre dannelsen av studenten som ønsker å veilede sin fremtid mot avansert forskning i vitenskapelige områder knyttet til grunnleggende nevrovitenskap og kliniske forming på dagens kunnskap om struktur og funksjon av nervesystemet fra et punkt se komparativ og tverrfaglig,

VUZF University

Phd I Faglig Retning "økonomi"

September 6, 2017
Hvert økonomisk eller ledelsesmessig problem har økonomiske og regnskapsmessige aspekter. Uten kunnskap om disse feltene vil det ikke være mulig å finne effektive problemløsninger. VUZF tilbyr følgende faglige retninger for doktorgrad: "Finans og forsikring"; "Regnskap, kontroll og analyse"

Universiteter i Norge

Endre lokasjon