PhD-programmer

En PhD, eller en doktorgrad, er en høyere universitetsgrad. Det er den øverste akademiske graden man kan tilegne seg innenfor et felt.

Fullførelsen av en nettbasert PhD kan gi betydelig forbedret karrieremuligheter. Spesielt for fagfolk interessert i ledelse, akademia, rådgivning, forskning og entreprenørskap, kan en doktorgrad gi fordeler eller bare nødvendige kvalifikasjoner.

Mange universiteter rundt om i verden har DBA programmer. Det er vanlig for studenter å spesialisere sig innenfor et område som business, teknikk, naturvitenskap, medisin, bærekraft, kunst, sosialvitenskap, humanioria, ect.

Mangfoldet av ulike DBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ditt ved å se på de mest populære PhD-gradene oppført nedenfor.

Siste PhD'er

Pan-European University

Doktor I Filosofi I Akademisk Psykologi

Mai 25, 2018
Fakultet for psykologi ble etablert i 2011, og det er den yngste av alle fakultetene i PEU.

Regent’s University London

DPsych Counseling Psychology

Mai 11, 2018
DPsych-programmet tar sikte på å utvikle dyktige, refleksive praktiserende psykologer og forskere som vil gi et verdifullt bidrag til yrket, både innenfor og utenfor konsulentrommet.

Concordia University Chicago

Illinois Superintendent Endorsement

Mai 3, 2018
Superintendent endorsement programmet består av syv kurs (åtte uker i lengde og ansikt til ansikt) og tre internship feltbaserte opplevelser (seksten uker hver i lengde) som oppfyller staten Illinois krav til IL Superintendent Endorsement.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon