PhD-programmer

En PhD, eller en doktorgrad, er en høyere universitetsgrad. Det er den øverste akademiske graden man kan tilegne seg innenfor et felt.

Fullførelsen av en nettbasert PhD kan gi betydelig forbedret karrieremuligheter. Spesielt for fagfolk interessert i ledelse, akademia, rådgivning, forskning og entreprenørskap, kan en doktorgrad gi fordeler eller bare nødvendige kvalifikasjoner.

Mange universiteter rundt om i verden har DBA programmer. Det er vanlig for studenter å spesialisere sig innenfor et område som business, teknikk, naturvitenskap, medisin, bærekraft, kunst, sosialvitenskap, humanioria, ect.

Mangfoldet av ulike DBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ditt ved å se på de mest populære PhD-gradene oppført nedenfor.

Siste PhD'er

Unicaf University

PhD – Doctorate of Philosophy

November 16, 2017
Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere som lager et originalt bidrag til kunnskap skrevet opp i en publiserbar avhandling.

Singapore Management University

PhD I Regnskap

November 9, 2017
Singapore Management University (SMU) PhD i regnskapsprogram gir studenter med grundig kunnskap om regnskapsteori og praksis, og relaterte fag som økonomi og økonomi. Studentene vil ha mulighet til å gjennomføre opprinnelig vitenskapelig forskning i regnskap gjennom teoribygging og toppmoderne kvantitativ forskningsmetodikk, og vil bli utdannet av … [+]fremtredende fakultetmedlemmer på områder som finansiell regnskap, ledelsesregnskap, revisjon og skatt. Vårt program har som mål å utvikle høyt kvalifiserte og innovative tankeledere innen regnskapsforskning og utdanning for ledende forskningsinriktade universiteter og næringer i denne regionen og over hele verden. [-]

Namibia Business School (NBS)

Doktorgrad I Business Administration (DBA)

November 16, 2017
Målet med kurset er å gi kandidatene de høyeste forskningsegenskapene i etableringen av ny kunnskap innen bedriftsøkonomi.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon