PhD-programmer

En PhD, eller en doktorgrad, er en høyere universitetsgrad. Det er den øverste akademiske graden man kan tilegne seg innenfor et felt.

Fullførelsen av en nettbasert PhD kan gi betydelig forbedret karrieremuligheter. Spesielt for fagfolk interessert i ledelse, akademia, rådgivning, forskning og entreprenørskap, kan en doktorgrad gi fordeler eller bare nødvendige kvalifikasjoner.

Mange universiteter rundt om i verden har DBA programmer. Det er vanlig for studenter å spesialisere sig innenfor et område som business, teknikk, naturvitenskap, medisin, bærekraft, kunst, sosialvitenskap, humanioria, ect.

Mangfoldet av ulike DBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ditt ved å se på de mest populære PhD-gradene oppført nedenfor.

Siste PhD'er

Taylor’s University

PhD (Ingeniørfag)

Mars 20, 2018
Kandidater som driver doktorgrad i ingeniørfag må utvikle en selvstendig tenkemåte og en unik kompetanse i egen forskningsinteresse. Uavhengig forskning krever flittig og grundig etterforskning av et emne med sikte på å formulere nye og originale ideer, funn og teorier.

Masaryk University Faculty of Arts

PhD I Litteratur På Engelsk

Mars 14, 2018
Dette avgiftsbetalende heltidsmodusprogrammet er åpent for de som har en mastergrad i et felt relatert til engelsk filologi (litteratur og / eller lingvistikk) eller undervisning i engelsk (som et første eller et annet språk) fra en institusjon for høyere utdanning i Tsjekkia eller i utlandet.

UNITAR

Doktor I Filosofi I Ledelse

Mars 7, 2018
Filosofie doktorgrad i ledelse er å forberede kandidater er utformet slik at kandidatene får kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å fungere på høyeste faglige og faglige nivå. Målet med programmet er å produsere nyutdannede som skal kunne anvende systematisk forståelse og grundig forståelse av kunnskap og ferdigheter innen ledelse. Kandidaten… [+]e er også i stand til å uttrykke ideer og meninger kritisk og effektivt i skriftlig og muntlig presentasjon, samt å anerkjenne nye tilnærminger i å gi ledelsesbaserte forskningsresultater. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon