PhD-programmer

En PhD, eller en doktorgrad, er en høyere universitetsgrad. Det er den øverste akademiske graden man kan tilegne seg innenfor et felt.

Fullførelsen av en nettbasert PhD kan gi betydelig forbedret karrieremuligheter. Spesielt for fagfolk interessert i ledelse, akademia, rådgivning, forskning og entreprenørskap, kan en doktorgrad gi fordeler eller bare nødvendige kvalifikasjoner.

Mange universiteter rundt om i verden har DBA programmer. Det er vanlig for studenter å spesialisere sig innenfor et område som business, teknikk, naturvitenskap, medisin, bærekraft, kunst, sosialvitenskap, humanioria, ect.

Mangfoldet av ulike DBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ditt ved å se på de mest populære PhD-gradene oppført nedenfor.

Siste PhD'er

Heriot Watt Unviersity Dubai

PhD i matematikk og datavitenskap

Oktober 19, 2018
Skolen for matematiske og datavitenskap er fornøyd med å tilby PhD i datavitenskap ved forskning til studenter på Dubai campus.

Long Island University

PHD i klinisk fykologi

Oktober 15, 2018
Ph.D. Program og Psykologisk Institutt ligger på 8. etasje i Humanistiske bygningen på Brooklyn campus i en serie med kontorer, konferanserom og studentstuderende.

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

PhD-programmet

Oktober 10, 2018
HKBU School of Business tilbyr forskerutdannede programmer ("RPG"), enten MPhil eller PhD over fem hoveddisipliner, nemlig regnskap og lov (ACLW), økonomi (ECON), økonomi og beslutningsteknologi (FDS), ledelse (MGNT) og markedsføring (MKT). Kombinere akademisk rigor med en resolut internasjonal tilnærming, disse programmene er ideelle for fremtidige bed… [+]riftsledere eller lærde. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon