PhD-programmet

NHH Norwegian School of Economics

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD-programmet

NHH Norwegian School of Economics

PhD på NHH

PhD-programmet ved NHH er utviklet for de som søker spesialisering innen økonomi og bedriftsøkonomi for utfordrende arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Selv om flertallet av våre ph.d.-kandidater går på jobb i akademiske institusjoner, tar stadig flere kandidater stillinger i ledelse, rådgivning og større organisasjoner.

NHH PhD-programmet tilbyr spesialiseringer på seks forskjellige felt:

  • Regnskap, revisjon og lov
  • Bedrifts- og ledelsesvitenskap
  • Økonomi
  • Finansiere
  • Strategi og ledelse
  • Profesjonell og interkulturell kommunikasjon

Som ung forsker ved NHH vil du jobbe tett med ledende professorer innen ditt valgte felt, ha tilgang til de sofistikerte forskningsressursene og blomstrende intellektuelle samfunn som vil bidra til å utvikle dine faglige interesser.

NHHs PhD-program starter hvert år i august. NHH PhD-stipendier er fullt finansiert i fire år på meget konkurransedyktige vilkår.

Doktorgrads stipendier inkluderer en forpliktelse til å jobbe 25% som undervisnings- og / eller forskningsassistent for skolen mens han er innlagt i doktorgradsprogrammet. Årslønn for PhD-stipendene er for tiden USD 53 400. NHH tilbyr sjenerøse forskningsfonde for reiser og konferansedeltakelse og et bonussystem for publikasjoner i topp internasjonale tidsskrifter.

"Jeg er aldri på tap for inspirasjon eller motivasjon. Jeg finner det hver dag med kolleger og arbeidsmiljø, forskningsressursene, jobber som forskningsassistent, friheten til å utforske mine interesser og selvfølgelig Bergen selv og den omkringliggende naturen. Som PhD-student blir du behandlet som fakultet, og du føler virkelig at bidragene dine blir ønsket velkommen og verdsatt. "
Yun TANG, PhD-student ved NHH

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 - 4 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Feb. 1, 2019
Locations
Norge - Bergen, Hordaland
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Feb. 1, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Norge - Bergen, Hordaland
Søknadsfrist Feb. 1, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

NHH Norwegian School of Economics

PhD at NHH - Unique Opportunities